Artikelen

Vloer

Sinck&Ko Design

Met de DESIGN® gietvloeren van Sinck&Ko kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Middels een door onze klanten zeer op prijs gestelde persoonlijke benadering, zowel voor als achteraf, komen wij tot uw ideale gietvloer. Patronen, voorwerpen, foto's of zelfs 24K goud. Alles kan, alles mag met de DESIGN® gietvloeren van Sinck&Ko. Denk bijvoorbeeld aan vloeren zoals: PatternKies uit unieke ontwerpen met een fascinerend spel van vormen, kleuren en lijnen. Wij voorzien de gietvloer van een glasheldere, zeer sterke transparante toplaag. Craquelé®Een naadloze gietvloer met een natuurlijk craquelé effect waarbij zelfs de grootte van de cracks instelbaar zijn. Lees meer ImageWilt u een bijzondere afbeelding op uw gietvloer? Een foto of bedrijfslogo? Welke afbeelding u ook kiest, u creëert een nieuw en verrassend interieur. MetallicEen gietvloer in zilver-, koper- of bronslook, met veranderende glinstering bij variërende lichtval? U zorgt voor een uitgesproken sfeer in uw interieur. PURE METAL®De PURE METAL® gietvloer collectie bestaat voor 95% uit pure metalen en is vrij van vluchtige organische stoffen. Oude technieken voor hedendaagse toepassingen. Lees meer GC®De GC® (gietijzer) gietvloer is opgebouwd uit carbon, silicon, ijzer en epoxy. Een gietvloer die met de jaren meer en meer gaat leven. Lees meer Xtreme 95KV™Een volledig nieuw hoogglans gietvloersysteem dat ook echt hoogglans is en blijft. Tevens is dit het meest krasbestendige gietvloer systeem wat er is. Lees meer Glitter & GlamourEen schitterend gietvloer oppervlak van driedimensionale of holograיִsche glitters in uiteenlopende kleurvariaties. 24KNiet alles is goud wat er blinkt. Of toch wel? In Dubai ontwikkelden we een zeer exclusief gietvloersysteem met 24-karaats bladgoud. Gaat u dat wat ver? We maken er ook graag een in imitatiebladgoud. SofttouchEen gietvloer met ongekende eigenschappen en een waanzinnige uitstraling. Denk eens aan een spierwitte of gitzwarte hoogglans gietvloer die ook nog eens krasbestendig is. 

Sinck&Ko Gietvloeren

Purebamboo

MOSO Purebamboo (massiefstrook) bestaat uit één (side pressed variant) of drie (plain pressed variant) lagen van bamboestrips. Purebamboo is een voordelige vloer die compleet uit bamboe bestaat. Dit type was de allereerste bamboevloer ooit gemaakt. Alle latere varianten stammen af van deze eerste versie. Voor aanvullende informatie zie http://www.moso-bamboe.nl/vloeren/purebamboo Voor alle vloeren in het MOSO assortiment zie de brochure: http://www.moso-bamboe.nl/files/N_Parketfolder.pdf

MOSO International BV

Long Life lamelparket

Bent u op zoek naar een houten vloer, maar wilt u zeker weten dat uw vloer lang mooi blijft? Kies dan voor Long Life lamelparket van Bax Houthandel. Long Life lamelparket (duoplank, combiplank of multivloer) is gemaakt als alternatief voor een massief houten vloer. Long Life lamelparket (19 mm dik) is opgebouwd uit een toplaag van 4 mm die watervast verlijmd is op watervast muliplex. Vloerdelen breder dan 25 cm hebben een toplaag van rond 3,5-3,0 mm. Net als massieve planken laat lamelparket zich heel mooi bewerken met transparante olie of kleur olie, om van het hout een specifiek karakter op te roepen. Een alleskunner waarmee u een vloer krijgt die zich kwalitatief op het hoogste niveau bevindt.

Bax Houthandel BV

Sinck&Ko One

Sinck&Ko is dé specialist in gietvloeren: hoogwaardige kunsthars en cementgebonden gietvloeren en wandsystemen voor woonhuizen en bedrijfspanden. De kwaliteit van een Sinck&Ko gietvloer is onovertroffen. In nauwe samenwerking met de fabriek en TNO werken we continu aan ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix. De ideale gietvloer begint met een goed advies. Eerlijk, inspirerend en vakkundig. Ook daarin maken wij graag het verschil. Team Sinck&Ko bestaat uit betrokken, enthousiaste medewerkers die hun vak verstaan: ontwerpers, ontwikkelaars, planners, adviseurs en vloerenleggers. Mensen die met u meedenken over kleur, materiaalkeuze, planning, bouwdetails, alles dat u nodig heeft voor een gietvloer waarvan u eindeloos lang plezier zult hebben. Kom gewoon eens kijken in een van onze showrooms. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.  

Sinck&Ko Gietvloeren

Sinck&Ko Eco

We geven een bijzonder natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Niet alleen cosmetisch maar ook elementair. Voor Sinck&Ko ECO gietvloeren gebruiken we uitsluitend natuurlijke materialen. Bij deze eco-vloeren hebt u een kleurenwaaier aan mogelijkheden. De Sinck&Ko ECO is duurzaam in ieder opzicht. Wilt u een gietvloer van natuurlijke mineralen? Kies dan voor Sinck&Ko ECO. De enige gietvloer die 100% uit natuurlijke, organische stoffen bestaat. Mooi, milieuvriendelijk en ijzersterk.

Sinck&Ko Gietvloeren

Bamboo Supreme

Beperkte afmetingen – maximale prestatie MOSO Bamboo Supreme (2-lagenparket) bestaat uit twee lagen van bamboe, een 4mm toplaag en een onderlaag van dwarsgeperste strips. De totale dikte is 10mm was relatief dun is ten opzichte van andere houten vloeren. Echter, net als met elke andere houtsoort geldt: hoe dikker het hout, hoe instabieler (krimp en zwel). Met de 10mm dikte en 4mm toplaag ontstaat een perfect compromis tussen duurzaamheid en stabiliteit, waardoor Bamboo Supreme ideaal toepasbaar is voor plaatsing op vloerverwarming of gebruik in intensief gebruikte ruimtes. Voor aanvullende informatie zie: http://www.moso-bamboe.nl/vloeren/bamboo-supreme Voor alle vloeren in het MOSO assortiment zie de brochure: http://www.moso-bamboe.nl/files/N_Parketfolder.pdf

MOSO International BV

Urban Velvet PU

De Urban Velvet gietvloer is een bijzondere polyurethaan vloer met de perfecte verhouding van flexibiliteit en krasvastheid. Het licht elastische aspect maakt deze gietvloer bovendien uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en zelfs huisdieren. Natuurlijk is deze vloer niet geheel krasvrij, want dat is geen enkele gietvloer. Deze pu-gietvloer voelt zacht en warm aan waardoor u het liefst op blote voeten door uw huis loopt. De combinatie met vloerverwarming is daarnaast geen enkel probleem. De Urban Velvet gietvloer is in bijna elk denkbare kleur te verkrijgen. Bent u de gekozen kleur toch na een aantal jaar beu, dan kunt u redelijk gemakkelijk een nieuwe kleur laten aanbrengen en uw interieur aanpassen naar uw smaak. Kijk voor meer informatie op www.drtgietvloeren.nl.

DRT Vloeren

Stone Island gietvloer

De Stone Island vloer is een multi-toepasbare vloer. Deze gietvloer van DRT Gietvloeren kan door het hele huis worden toegepast. Deze vloeren zijn voorzien van zand en hars en hebben een stoer en strak karakter. Gietvloeren verschijnen steeds vaker in de hedendaagse interieurs en zijn erg makkelijk te onderhouden. Bovendien is het mogelijk een gietvloer over vloerverwarming heen te plaatsen. Wilt u ook graag een cement- of kunststofvloer? Neem dan een kijkje op de website van deze gietvloer specialist www.drtgietvloeren.nl.  

DRT Vloeren