array(1) { ["path"]=> string(35) "www.unicavloeren.nl/troffelvloeren/" }
Partner

Unica Vloeren

Interieurgrind zoals de grindvloer, marmerstone vloer en troffelvloer, hebben de voordelen van een harde vloer en de uitstraling van tapijt. Deze bijzondere combinatie maakt ze geschikt voor vele ruimtes. Wij weten als geen ander dat de aankoop van een vloer een investering in uw gebouw of woning is. Daarom stellen wij u als klant centraal. Samen met u stellen wij een vloer samen die het beste past, namelijk de optimale combinatie van uw wensen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Wij hebben diverse grindvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren voor woningen en bedrijven, waarbij al meer dan 25 jaar ons accent niet op produceren maar op goede kwaliteit ligt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Unica Vloeren

Unica Troffelvloer

De troffelvloeren worden toegepast in verschillende ruimtes waar grote belasting te verwachten.    

Unica Troffelvloer

De vloer is ook bijzonder geschikt voor de natte ruimtes van een gebouw.(kleed en doucheruimtes) De afwerking van deze vloeren zijn standaard glanzend en als extra kan de vloer mat worden uitgevoerd. De matte uitvoering word doorgaans aangebracht in ruimtes met een decoratief karakter, zoals showrooms

De Unica Troffelvoer is zeer geschikt voor toepassing in ruimtes met een intensief gebruik waarbij een decoratieve uitstraling gewenst of vereist is. Deze compacte mortel is opgebouwd uit een mix van kunsthars en vier geselecteerde gradaties ingekleurde kwartskorrels. De juiste mengverhouding van deze vier korrelgradaties garandeert een zeer dichte structuur die de Unica Troffelvloeren zeer robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt. De fijnkorrelige structuur van de vloer wordt dichtgezet met een transparante toplaag. Zo ontstaat een volledig gesloten en slijtvaste vloer, een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Door deze unieke eigenschappen heeft dit vloertype een breed toepassingsgebied.

 Deze vloeren zijn ondermeer een oplossing voor:
- behandelkamers
- keukens
- badkamers en toiletten
- kantines
- garage
- restaurant
- winkels
- kleedruimtes
 
Ook is het mogelijk om een vloeiende overgang van horizontaal naar verticaal werk te maken. Zo kunnen er sanitaire plinten worden gemaakt die een naadloze, waterdichte verbinding vormen met tegelwerk op de wanden.Veelvuldig worden er ook combinaties gemaakt met Unica grindtapijt. Daar waar de decoratieve en functionele vertrekken samenkomen, is een streepje profiel van slechts 2 mm breed de enige onderbreking en zijn er geen hoogteverschillen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.unicavloeren.nl

Meer lezen over
'Unica Troffelvloer'?

meer van deze professional

Unica Grindtapijt

Unica Grindtapijt bestaat uit kwartskorrels en een oplo...

Plinten Unica

Plinten Unica

Unica gietvloer white

De Unica Vloeren zijn leverbaar in een tweetal verschil...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.