Profielfoto van Unica Vloeren
Unica Vloeren
Röntgenstraat 6, 3261 LK Oud-Beijerland
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Unica Troffelvloer

De troffelvloeren worden toegepast in verschillende ruimtes waar grote belasting te verwachten.

Unica Troffelvloer

De vloer is ook bijzonder geschikt voor de natte ruimtes van een gebouw.(kleed en doucheruimtes) De afwerking van deze vloeren zijn standaard glanzend en als extra kan de vloer mat worden uitgevoerd. De matte uitvoering word doorgaans aangebracht in ruimtes met een decoratief karakter, zoals showrooms

De Unica Troffelvloer is zeer geschikt voor toepassing in ruimtes met een intensief gebruik waarbij een decoratieve uitstraling gewenst of vereist is. Deze compacte mortel is opgebouwd uit een mix van kunsthars en vier geselecteerde gradaties ingekleurde kwartskorrels. De juiste mengverhouding van deze vier korrelgradaties garandeert een zeer dichte structuur die de Unica Troffelvloeren zeer robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt. De fijnkorrelige structuur van de vloer wordt dichtgezet met een transparante toplaag. Zo ontstaat een volledig gesloten en slijtvaste vloer, een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Door deze unieke eigenschappen heeft dit vloertype een breed toepassingsgebied.

 Deze vloeren zijn ondermeer een oplossing voor:
- behandelkamers
- keukens
- badkamers en toiletten
- kantines
- garage
- restaurant
- winkels
- kleedruimtes
 
Ook is het mogelijk om een vloeiende overgang van horizontaal naar verticaal werk te maken. Zo kunnen er sanitaire plinten worden gemaakt die een naadloze, waterdichte verbinding vormen met tegelwerk op de wanden.Veelvuldig worden er ook combinaties gemaakt met Unica grindtapijt. Daar waar de decoratieve en functionele vertrekken samenkomen, is een streepje profiel van slechts 2 mm breed de enige onderbreking en zijn er geen hoogteverschillen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.unicavloeren.nl