Partner

Unica Vloeren

Interieurgrind zoals de grindvloer, marmerstone vloer en troffelvloer, hebben de voordelen van een harde vloer en de uitstraling van tapijt. Deze bijzondere combinatie maakt ze geschikt voor vele ruimtes. Wij weten als geen ander dat de aankoop van een vloer een investering in uw gebouw of woning is. Daarom stellen wij u als klant centraal. Samen met u stellen wij een vloer samen die het beste past, namelijk de optimale combinatie van uw wensen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Wij hebben diverse grindvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren voor woningen en bedrijven, waarbij al meer dan 25 jaar ons accent niet op produceren maar op goede kwaliteit ligt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Unica Vloeren

Unica Marmerstone

Marmerstone vloeren zijn vergelijkbaar met grindvloeren. Marmerstone van Unica Grind kent een luxe en natuurlijke uitstraling.  

Unica Marmerstone

Het marmerstone voelt minder koud aan dan een stenen vloer en is ook op blote voeten prettig beloopbaar. Het heeft de warme uitstraling van vloerbedekking en is verkrijgbaar in 25 natuurlijke basiskleuren. Het marmer komt rechtstreeks uit de natuur en wordt gemaakt van grote marmerblokken die gebroken worden en daarna getrommeld.

Marmerstone wordt naadloos van plint tot plint gelegd, dit zorgt voor een optisch verruimend effect waardoor elke kamer groter lijkt. De vloer is niet krasgevoelig, veilig stroef en zorgt voor een prettiger akoestiek dan andere harde vloeren.

Bovendien is Marmerstone bijzonder duurzaam en de vloer bezit daardoor een langdurige, natuurlijke schoonheid.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.unicavloeren.nl

Meer lezen over
'Unica Marmerstone'?

meer van deze professional

Een vloer kiezen doe je zo

Een vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis....

Een vloer uitkiezen: waar let je op?

De keuze voor een nieuwe vloer in de woonkamer, slaapka...

Plinten Unica

Plinten Unica

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.