Partner

Unica Vloeren

Interieurgrind zoals de grindvloer, marmerstone vloer en troffelvloer, hebben de voordelen van een harde vloer en de uitstraling van tapijt. Deze bijzondere combinatie maakt ze geschikt voor vele ruimtes. Wij weten als geen ander dat de aankoop van een vloer een investering in uw gebouw of woning is. Daarom stellen wij u als klant centraal. Samen met u stellen wij een vloer samen die het beste past, namelijk de optimale combinatie van uw wensen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Wij hebben diverse grindvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren voor woningen en bedrijven, waarbij al meer dan 25 jaar ons accent niet op produceren maar op goede kwaliteit ligt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Unica Vloeren

Een vloer kiezen doe je zo

Een vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Niet onbelangrijk daar een weloverwogen keuze in te maken.

Houd je van strak met een 'edgy' randje, ga je voor klassiek of toch voor een natuurlijke look? Ontdek welk type vloer bij jou, je leefstijl én interieur past.

In je zoektocht naar een nieuwe vloer zijn er een hoop keuzes te maken. Van materiaal en type tot afwerking en kleur. Bij Unica Vloeren kun je terecht voor 4 soorten kunststof vloerafwerkingen die elk een eigen sfeer neerzetten.

Gietvloeren, Troffelvloeren, Marmerstone en Grindvloeren

Je bent van harte welkom in onze showroom te Oud-Beijerland waar je met eigen ogen de natuurlijke uitstraling van de kunststofvloeren kunt ervaren, met eigen voeten kunt voelen hoe prettig het aanvoelt en je kunt laten inspireren door de kleurschakeringen en foto’s van gerealiseerd werk. Je kunt van gedachte wisselen aan de hand van een meegebrachte plattegrond van je woning, mood board en/of kleuren.

Graag tot ziens!

Unica Vloeren
Rontgenstraat 6
3261LK Oud-Beijerland
0186-616901
www.unicavloeren.nl

Meer lezen over
'Een vloer kiezen doe je zo'?

meer van deze professional

Unica Troffelvloer

De troffelvloeren worden toegepast in verschillende rui...

Unica gietvloer white

De Unica Vloeren zijn leverbaar in een tweetal verschil...

Plinten Unica

Plinten Unica

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.