Badkamer

Kies de badkamer die bij je past

Alles is mogelijk bij het samenstellen van je nieuwe badkamer. Douchen heeft bijvoorbeeld een andere dimensie gekregen; de mogelijkheden in regendouches, stoomcabines en douchekolommen zijn enorm. Wil je een uitgebreide doucheruimte, kies je liever een bad of is beide mogelijk? 's Avonds lekker lang badderen en een magazine lezen met je favoriete deuntje op de achtergrond.

Sta ook stil bij je levensstijl en gezinssamenstelling. Jonge gezinnen kiezen voor een andere inrichting en andere elementen in de badkamer dan bijvoorbeeld tweeverdieners.

Douches

De keuze bij douches is enorm; van douchecabines tot inloopdouches en van douches voor twee personen tot een massagedouche. Kijk je mee?

Ontdek deze doucheBekijk meer douches

Bad

Voor velen staat het bad voor ultiem ontspannen. Je favoriete muziek op de achtergrond, een glas binnen handbereik en een goed boek in handen. Wat wil een mens nog meer? Er zijn verschillende modellen, met allemaal hun eigen voordelen. 

Bekijk meer baden Bekijk meer baden

Wastafel en badmeubel

Een wastafel en een badmeubel zijn onafscheidelijk. Ze horen bij elkaar en bij je badkamer. Behalve functionaliteit gaat ook design een steeds grotere rol spelen. Ontdek onderstaande mogelijkheden.

Ontdek deze wastafelBekijk dit meubelBekijk deze opzetwastafelMeer zien?

Tegel: sfeerbepalend

Het is belangrijk om goed te kijken welke tegel de juiste sfeer voor je badkamer creëert. De uitstraling van een badkamer is namelijk voor een groot deel afhankelijk van de tegelkeuze.

Wat is voor jou persoonlijk de perfecte tegel? Romantisch, robuust, tijdloos of opvallend?

Meer zien?

Verwarming in de badkamer

Een mooie badkamerradiator houdt de ruimte heerlijk behaaglijk en verfraait meteen je badkamerinterieur. En wat te denken van vloerverwarming; deze onzichtbare warmtebron geeft een ongekend comfortabel gevoel. Hiermee reken je meteen af met koude voeten!

Ontdek deze radiatorBekijk meer radiatoren