New classic; de inloopdouche

De inloopdouche is een echte klassieker in de badkamer geworden. En daar zijn veel goede redenen voor.

De inloopdouche is een echte klassieker in de badkamer geworden. Daar zijn veel goede redenen voor: mooie strakke lijnen, heerlijk comfort en groot gebruiksgemak. Dagelijks genieten dus. Niets fijner dan de dag beginnen met een snelle, frisse kick. Met de nieuwste doucheproducten van Kinedo stel je je eigen inloopdouche samen, helemaal naar jouw smaak. De keuze in douchebakken, -kolommen, -panelen en -wanden is niet minder dan enorm.

Laten we beginnen vanaf de grond. Je optimale douchebeleving begint met een ultra flat douchebak: maximale functionaliteit gekoppeld aan moeiteloos onderhoud en tijdloos design. De platte douchebakken van Kinedo zijn niet alleen mooi door hun strakke design, maar zijn ook gemaakt van prettige materialen als acryl en mineraalcomposiet. Materialen die warm aanvoelen aan de voeten (lekker in de winter!) en door hun wat ruwere structuur natuurlijke antislip-eigenschappen hebben.

Van nature antislip

Hét grote voordeel van een inloopdouche is natuurlijk dat je er makkelijk in en uit stapt. Met een platte douchebak zijn er geen (hoge) opstaande randen meer en is het niet nodig om acrobatische toeren uit te halen. Zeker voor minder mobiele mensen is dat prettig én veilig. Extra safe is het materiaal van de douchebakken: de korrelige leisteenstructuur maakt de toplaag minder glad. De kans op uitglijden vermindert hierdoor aanzienlijk.

Precies de juiste sfeer

Prettig ook is dat zo’n platte douchebak in enorm veel vormen, maten en kleuren leverbaar is. Vierkant, rechthoekig of afgerond, van klein (80x80) tot groot (100x180). Voor precies de juiste sfeer kies je uit een scala aan kleuren. Zo zijn de nieuwste Kinerock+ douchebakken te krijgen in maar liefst 15 matte natuurtinten. En heb je een afwijkende maat of speciale uitsnijding nodig? Kies dan voor een makkelijk zaagbare douchebak. Die is geschikt voor élke badkamersituatie.

 

Plat = instapgemak

Een platte douchebak betekent instapgemak. Voor veel mensen is het daarom een goede keuze. Een serene basis, die jouw persoonlijke stijl combineert met functionaliteit en gebruiksgemak.

Open & ruimtelijk

Next step is een douchewand van Kinedo. Fraai design met of zonder profiel, crystal clear, decor of gerookt spiegelglas, draai- of schuifdeur, in glanzend rvs, matzwart of koperkleurig aluminium. Ook hier geldt weer: enorme keuze waardoor je precies je eigen smaak kunt volgen. Door de minimalistische lijnen en het vele glas ontstaat een open karakter en een ruimtelijk effect.

Ton sur ton

Maar het wordt nog beter: de douchebakken en -wanden zijn perfect te combineren met Kinewall wandpanelen: zaagbare, onderhoudsvriendelijke panelen die perfect in elkaar passen en qua kleuren exact zijn afgestemd op de douchebakken. Zo maak je snel een strakke, waterdichte inloopdouche.

Makkelijk & multi-inzetbaar

De stijlvolle panelen van meerlaags kunsthars zijn licht, waterdicht en multi-inzetbaar. Simply beautiful. Je kunt ze gebruiken voor een badkamer, maar ook voor andere vochtige ruimtes, zoals een washok.Daardat je niet hoeft te betegelen, bespaar je veel tijd. Dat maakt verbouwen een stuk makkelijker en goedkoper.

 

Naadloos

Voorbereidende werkzaamheden aan de wanden zijn niet nodig; Kinewall kan verlijmd of geschroefd worden op elk type ondergrond. Je plaatst de wanden snel met de speciale installatiekit, waardoor je nauwelijks naden ziet. Dat ziet niet alleen mooi uit, maar is ook een stuk hygiënischer.

Ideaal renovatieproduct

Kinewall wandpanelen zijn gegarandeerd waterdicht, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal standaardmaten (122 x 244, 122 x 225 en 105 x 250, dikte 6 mm) maar ook makkelijk op maat te zagen en te boren op locatie. Daarmee is het een ideaal renovatieproduct.

 

Mix & match

Kinedo wandpanelen zijn leverbaar in tien mooie natuurtinten en in diverse uitvoeringen. Naast de standaard steenstructuur zijn er varianten in boomschors- en houtstructuur. Je kunt de kleuren mixen en afstemmen op je Ultra Flat douchebak: een perfecte match.

Met de producten van Kinedo beschik je (dus) over alle elementen om prachtige badkamer te maken die jarenlang mooi blijft.

Vraag de brochure aan