Veilig en comfortabel douchen dankzij Kinemagic inloopdouche

Vervang, binnen één dag, deze oude sanitaire voorzieningen met de instapklare Kinemagic douchecabine. Ook personaliseerbare Kocoon douchecabine op maat.

Veilig en gemakkelijk douchen: check! Deze toegankelijke douchecabine heeft maar liefst de laagste instap in de markt. Ook een antislipvloer, wandbeugels en een douchezitje zijn inbegrepen. Stel je liever zelf je inloopdouche samen? Easy peasy met de personaliseerbare Kocoon douchecabine, helemaal op jouw maat.

Een bad of douche nemen is niet zo eenvoudig als je wat ouder of slecht te been bent. Door de hoge badrand is het moeilijk om er over te stappen en de douchevloer kan dan weer ontzettend glad zijn. Maar gelukkig biedt Kinemagic dé oplossing! Deze toegankelijke, instapklare douchecabine zorgt ervoor dat jij je opnieuw comfortabel en veilig kan douchen. Geen nood: je oude bad of douche kan binnen één dag en zonder grote verbouwingswerken vervangen worden. Waar wacht je nog op?

Veilig douchen met Kinemagic

Dankzij de toegankelijke Kinemagic douchecabine wordt douchen opnieuw een makkie. Zo heeft Kinemagic de laagste instap in de markt. De extra lage douchebak van 3 cm is daarbij een garantie voor een optimale toegankelijkheid. Bang om uit te glijden? Helemaal niet nodig, want de vlakke douchebak heeft een speciale antislip coating tegen uitglijden. De vloer voelt ook aangenaam warm aan en dempt het geluid. Daarnaast zorgen de wandbeugels voor een extra houvast in de douche. Moeite om lang recht te staan? Gebruik dan het opklapbare douchezitje.

Nieuw! KOCOON - Personaliseerbare douchecabines op maat

Wil je graag zelf de douchecabine van je dromen samenstellen? Dat kan heel eenvoudig met de Kocoon configurator op www.kinedo.info/kocoon. In slechts enkele minuten stel je je favoriete doucheruimte samen met een douchewand, een douchebak, muurpanelen en kraanwerk naar keuze. Met Kocoon kies je dus voor een volledig personaliseerbare douchecabine op maat. Deze douchecabine is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren en kunnen binnen één dag geïnstalleerd worden.

Onderhoudsvriendelijke douchecabines

Niets zo vervelend als een douchecabine die niet onderhoudsvriendelijk is. Dat is absoluut niet aan de orde bij de doucheruimtes van Kinemagic en Kocoon. Integendeel! Het glas is bij beide types met antikalk behandeld en bij de installatie worden er geen siliconen gebruikt. Hierdoor zal je douchecabine siliconenvrij zijn en geen vieze siliconenvlekken bevatten. Heel onderhoudsvriendelijk dus!

Meer info over Kinemagic en Kocoon vind je op www.kinedo.info