Slaapkamer

Slaapkamer opnieuw inrichten

Je slaapkamer is aan vernieuwing toe. Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt een comfortabel bed. Logisch, want iedereen wil wel lekker slapen en uitgerust wakker worden. Maar je wilt de ruimte verder ook leuk en handig inrichten.
Wij geven je tips.

Meer zien?

De matras die bij je past

De matras heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Technische vernieuwingen en natuurlijke materialen veroveren de markt. Voor elke slaper is er een goed matras te vinden als je maar rekening houdt met belangrijke factoren zoals conformiteit, warmte-isolatie en vochtregulerend vermogen.

 

Meer over de verschillende matrassen

Beddengoed

Beddengoed kan de sfeer van een slaapkamer bepalen. Met een felle print kun je een pittig accent aanbrengen en met pasteltinten en klassieke patronen breng je rust en harmonie in de kamer. Ook de materiaalkeuze is belangrijk: ga je voor verkoelend satijn of voor comfortabel katoen?

Bekijk meer

Welke kast past bij jou?

De kast is een opvallend onderdeel van je slaapkamer. Wat kies je: een vrijstaande kledingkast met hoogglans deuren, een praktische inbouwkast of offer je een kamer op die als inloopkast gaat dienen?

Ontdek meer mogelijkheden