Emma O2 matras opnieuw winnaar in matrassentest Consumentenbond

De O2 matras van Emma blinkt vooral uit in ligeigenschappen, maar ook de vochtdoorlatendheid en levensduur zijn sterke punten volgens de Consumentenbond.

De Consumentenbond test jaarlijks diverse (nieuwe) matrassen op de markt. Deze matrassen worden uitgebreid getest en met elkaar vergeleken. Uit de test van december 2021 is de Emma O2 met een prachtige score van 7,7 als grote winnaar naar voren gekomen. En dat is niet voor de eerste keer, al 2 jaar lang is dit matras een winnaar!

Met name de drukverdeling van de Emma O2 wordt als zeer goed beoordeeld. Daarnaast scoort het matras erg goed op ondersteuning, vochtdoorlatendheid en levensduur.

-> Nu € 50,- korting op de Emma O2! Gebruik kortingscode EMMAWONEN.

Hoe komt het dat de O2 zo goed scoort?

In de O2 zitten verschillende schuimlagen verwerkt, dit zorgt voor een goede elasticiteit die zich vanzelf en snel aanpast aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de toegepaste techniek met 7 verschillende zones ervoor dat je zodra je gaat liggen een comfortabele ondersteuning zonder drukpunten ervaart. Je lichaamsgewicht wordt zo gelijkmatig over het matras verdeeld. Dit komt door de hoge elasticiteit, er wordt alleen dát deel van het matras waar je op ligt samengedrukt.

Natuurlijke slaaphouding

Met dit matras creëer je bovendien een natuurlijke slaaphouding zonder vervelende drukpunten en perfecte ondersteuning. Tijdens je diepe slaap kom je optimaal tot rust, je lichaam kan herstellen van de drukke dag. Ongeacht of je zij-, rug- of buikslaper bent.

Vochtregulerend

Een ander groot pluspunt van dit matras is de vochtdoorlatendheid. Dit komt met name doordat de matrashoes is gemaakt van een unieke en vochtregulerende vezels. Het is zelfs mogelijk om zonder hoeslaken te slapen. De donkergrijze zijkant van de hoes zorgt voor een zeer goede luchtcirculatie waardoor de tijk goed ademt. Daarnaast beschikt de hoes over antislipvakken, waardoor hij op elke ondergrond stevig ligt.

Ben je op zoek naar een nieuw matras waar je écht uitgerust op wakker wordt? Dan is de Emma O2 matras iets voor jou!