string(1) "p"

Het Emma Boxspringbed

Het comfortabele en moderne boxspringbed van Emma. Pak de combinatiekorting met het matras!

Comfortabel

Heb je ook dat luxe gevoel gehad in het hotel waarbij je in een heerlijk comfortabel bed slaapt? Dat gevoel is ons doel voor de Emma boxspring. Door de speciale opbouw van de pocketveringen in het boxspringbed in combinatie met meervoudige winnaar het Emma matras kent dit bed de perfecte comfort. Het innovatieve boxsysteem is geveerd en biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Daarnaast heeft dit bed met onderbed een zacht gestoffeerde rugleuning en samen het matras een totale hoogte van 60 centimeter. Dat maakt dat comfortabele hotel gevoel helemaal af. En dat gewoon in je eigen slaapkamer!

Wil je meer weten over de prijswinnende Emma Original? Neem dan een kijkje op de Emma website, of lees er meer over in dit artikel.

Maten

Het boxspringbed is in vele maten te verkrijgen, dus mocht je al een eigen matras hebben met een speciale maat, dan past Emma zich daar moeiteloos op aan! In totaal is het boxspringbed in 13 maten te verkrijgen. De beginmaat is 120x200, ook wel een twijfelaar bed genoemd. Ook de maat 140x200 wordt als een twijfelaar beschouwd. Mocht je dus in een kleinere ruimte wonen, dan zijn deze maten perfect. De maten lopen op tot een kingsize bed van 200x200. Daarnaast hebben we voor de wat langere mensen onder ons ook al deze maten beschikbaar in een lengte van 210 centimeter.

Wil weten wat nou precies een boxspringbed is? Wij leggen het hier uitgebreid voor je uit!

Design

Wij vinden dat het Emma boxspringbed bij iedereen moet passen. Daarom kent de boxspring een modern maar tijdloos design. Zo hoef je je geen zorgen te maken of het bed bij je mooie interieur past! Ga je verhuizen? Dan kan hoef je er ook niet voor te zorgen dat je je hele slaapkamer moet gaan aanpassen aan dit comfortabele bed! Je kan jezelf wel alvast inbeelden in het heerlijke boxspringbed met de tv aan en een filmpje op, terwijl je leunend tegen de comfortabele gestoffeerde rugleuning ligt!

Geweldige voorwaarden

Een aankoop van een boxspringbed bij Emma kent vele voorwaarden. Zo heeft Emma een combinatiekorting van 15% bij aanschaf van de boxspring samen met de Emma Original. Je boxspringbed wordt gratis thuisbezorgd en speciaal voor jou in je slaapkamer in elkaar gezet. Makkelijk toch? Het enige wat jij hoeft de doen is de voordeur openen zodra onze bezorgers bij je zijn gearriveerd. Daarnaast hebben we bij Emma het 100 nachten proefslapen. Dit houdt in dat zodra het boxspringbed wordt bezorgd, jouw 100 nachten proefslapen ingaan waarbij jij rustig het bed kan uitproberen. Je lichaam heeft namelijk minstens een maand nodig om aan een nieuw bed te wennen, en dan wil je natuurlijk nog het comfort leren kennen. Mocht het boxspringbed je uiteindelijk toch niet bevallen, komen wij het gewoon kosteloos weer bij je ophalen en krijg jij je volledige aankoopbedrag terug. 

Meer lezen over het Emma boxspringbed? Kijk dan nu op www.emma-matras.nl