Emma matras: meervoudig winnaar Europa

Niet alleen in Nederland, maar in meerdere landen in Europa is het Emma matras het beste uit de matrassentest gekomen!

Winnaar in zes landen

In 6 van de 12 landen waar het Emma matras te koop is, ,is het matras al meerdere keren als beste koop of beste matras uit de test gekomen. Deze tests zijn door verschillende onafhankelijke organisaties gedaan. Zo is het Emma matras in België, Frankrijk, Italië, Portugal en Engeland de winnaar geworden.

In Nederland is het Emma matras al meerdere keren door de Consumentenbond als Beste uit de Test gekomen, waaronder drie keer in 2017, en in januari 2018!

Maar waar beschikt het Emma matras nou precies over dat het zo goed scoort? Hier hebben wij meerdere antwoorden op.

Emma matras

Ten eerste natuurlijk het matras zelf. Het Emma matras is een one-fits-all matras. Dit betekent dat het matras op zo’n manier gemaakt is, dat het zich aan elk lichaamstype goed aanpast. Dit komt door de samenstelling van drie verschillende schuimlagen: ondersteunend en flexibel koudschuim, gewicht-verdelend en comfortabel traagschuim, en een toplaag van Airgocell schuim wat je pijnlijke drukpunten verlicht, en het hele matras koel en droog houdt. Door de goede kwaliteit van het schuim zorgt het Emma matras voor een lange en uitstekende levensduur.

De matrashoes van Emma is ook een goede toevoeging. Het is gemaakt van uniek, vochtregulerend materiaal wat ook nog een wasbaar is!

Bij Emma zorgen we er dus voor dat we een matras bieden dat elk soort lichaamstype en slaappositie de perfecte nachtrust geeft! Dit is natuurlijk al helemaal fijn als je een partner hebt.

Meer voorwaarden

Daarnaast biedt Emma 100 nachten proefslapen aan. Dit houdt in dat je bij aanschaf van het Emma matras recht hebt om het matras 100 nachten uit te proberen. Mocht het je in die tijd dus uiteindelijk toch niet helemaal bevallen, dan zorgen wij dat het matras weer wordt opgehaald, en krijg je je aankoopbedrag gewoon weer terug.

Aangezien Emma een levensduur van 10 jaar garandeert, krijg je dus ook 10 jaar lang garantie op het matras!

Klinkt goed, toch?

Naast al deze voordelen van het matras staat Emma ook voor klantgerichtheid. Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de klant, want alleen op die manier kunnen wij verbeteren!

Wil je meer informatie over het Emma matras? Neem dan een kijkje op www.emma-matras.nl