Dit is volgens de Consumentenbond de beste boxspring

In december 2021 is het Emma Boxspringbed Deluxe door de Consumentenbond als beste boxspring getest. Ontdek in dit artikel waarom.

Onlangs is het het Emma Boxspringbed Deluxe als beste uit de boxspringtest van de Consumentenbond gekomen. En dat is niet zonder reden. Deze boxspring heeft namelijk een aantal grote voordelen. Welke? Dat lees je in dit artikel, maar allereerst: wat is eigenlijk ook alweer precies een boxspring?

Dit is een boxspring

Een boxspring is eigenlijk niet meer dan drie op elkaar gestapelde matrassen. De drie matrassen van de boxspring zorgen samen voor een optimale ondersteuning van je lichaam. De tweede matras is extra comfortabel en hier bovenop wordt een topmatras of topper, geplaatst die het geheel afmaakt. Doordat de matrassen worden afgestemd op jouw lichaam, ondersteunen ze dus precies die delen van het lichaam die dit nodig hebben.

De voordelen van het Emma Boxspringbed Deluxe

  

Mede vanwege de zeer goede ondersteuning en lange levensduur is het Emma Boxspringbed Deluxe in december 2021 door de Consumentenbond als beste getest. Met vering in het bedframe en het matras zorgt deze boxspring voor een prachtige totaaloplossing.

Ergonomie

Eén van de belangrijkste voordelen van het deze Boxspring Deluxe is de uitmuntende ergonomie. Je lichaam krijgt de hele nacht een optimale ondersteuning. Dit komt door de succesvolle combinatie van de 7-pocketvering in het matras met de bonellvering in de bodem. Verder zijn in het matras Fusionschuim en HRX-schuim verwerkt, wat zorgt voor drukverlichting en een perfecte ondersteuning. De Fusionschuim zorgt ervoor dat het matras zich zo effectief mogelijk aanpast aan je lichaam en zorgt voor een vloeiende overgang tussen de liggebieden. Het HRX-schuim zorgt dat je precies op de juiste plekken de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Zo kan de juiste positionering van de wervelkolom worden bevorderd.

Design

Deze boxspring ligt niet alleen heerlijk, hij ziet er ook schitterend uit. De bekleding bestaat uit een prachtige meubelstof die ook nog een lichtbestendig is (hij blijft dus ook mooi!). Het hoofdbord heeft een tijdloze, stijlvolle uitstraling en het onderstel is gemaakt van stevig berken-eikenhout. Echt een plaatje in je slaapkamer dus!

Gratis bezorging en montage

Naast al deze voordelen heeft het Emma Boxspringbed Deluxe ook een aantal zeer praktische voordelen. Zo wordt deze boxspring gratis bij jouw thuis tot in de slaapkamer bezorgd én gemonteerd! Het monteren gaat ook nog eens vliegensvlug; het duurt nog geen 10 minuten. Als dat geen luxe is!

Dus waar wacht je nog op? Slaap lekker!