Emma Basic Matras

Ben je niet op zoek naar een luxe matras, maar wil je wel de juiste comfort? Dan is Emma Basic perfect voor jou! Een simpel matras die voldoet aan je eisen

Simpel maar comfortabel

Bij Emma hebben we naast ons beste comfort matras Emma Original ook een Emma Basic. Dit matras past bij jou als je niet op zoek bent naar de luxe en uitgebreide matrassen, maar al snel tevreden bent met normaal goed comfort.

De Emma Basic bestaat uit twee schuimlagen. De basis is koudschuim. Koudschuim zorgt voor zowel ondersteuning als flexibiliteit. Dit is dus perfect als je verschillende slaapposities aanneemt. Zo geeft het matras mee op de zwaardere punten, en biedt het ondersteuning op de lichte delen. Hierdoor blijft je wervelkolom altijd in een natuurlijke positie liggen. Daarna komt het comfortschuim. Dit schuim bestaat uit twee elementen: visco en hypersoft. Visco vormt zich goed naar je lichaam wat het matras heerlijk comfortabel maakt. Daarnaast reguleert visco de vibratie in het matras, wat voorkomt dat het hele matras meebeweegt als jij of je partner zich omdraait in bed. Het hypersoft in comfortschuim heeft een vocht absorberende werking, waardoor je matras lekker droog en koel blijft. Zwetend wakker worden of een vochtig matras zal je dus niet meer meemaken! 

De afwerking van dit matras is de soepele en vochtregulerende tijk. Deze matrashoes helpt nog dat extra beetje mee aan de vochtregulatie en temperatuur van het matras. De elastische stof zorgt voor comfort en een strak matras. Daarnaast kan je de tijk op 60 graden wassen, en kan je er dus ook prima zonder hoeslaken op slapen!

Lees meer over Emma Basic op www.emma-matras.nl

100 nachten proefslapen

Om te weten of je het juiste matras voor jouw lichaam en slaappositie hebt gekozen, is het belangrijk om het matras uit te proberen. Wist je dat een half uurtje erop liggen in een winkel niet heel veel zin heeft? Je lichaam moet gemiddeld drie weken wennen aan een matras. Het kan dus zo zijn dat je de eerste nachten niet heel comfortabel slaapt omdat je wervelkolom eindelijk een goede positie aanneemt. Dit is natuurlijk wennen. Daarna begint je lichaam te wennen aan het matras en ga je comfortabel slapen.

Daarom bieden we bij Emma 100 nachten proefslapen aan. Zo kan je lichaam eerst aan het matras wennen, en kan je daarna nog beslissen hoe comfortabel je het matras precies vindt. Mocht je er in deze 100 nachten achter komen dat het matras toch niet goed voor jou is, dan is dat geen probleem! Het matras wordt dan kosteloos bij je opgehaald, en je krijgt je volle aankoopbedrag gewoon teruggestort op je rekening!

Lees meer over Emma en het proefslapen op www.emma-matras.nl