Douchewanden - stijlvol & betaalbaar

Met de nieuwe Smart Economy douchewanden van Kinedo® geef je je badkamer een instant style boost. Betaalbare luxe, eigentijds design.

Smart Economy

Kinedo, de innovatieve douchefabrikant, heeft zijn douchewanden-range flink uitgebreid. Zoals altijd is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de materialen en flexibele inzetbaarheid van het product, maar ook het design is prachtig. Stijlvol en strak, helemaal afgestemd op de eigentijdse doucheruimte. Hiermee geef je een badkamer een instant style boost.

Op elke muur, in elke nis
Hun veelzijdigheid maakt deze douchewanden ideaal voor badkamers van elke grootte; ze passen op elke muur en in elke nis. De Smart Economy is verkrijgbaar met schuifdeur, draaideur of als walk-in-opstelling en kan gemonteerd worden in een hoek, nis of tegen een muur. De wanden zijn omkeerbaar en makkelijk aanpasbaar: ook bij niet-loodrechte muren zijn ze eenvoudig af te stellen. Voor de perfecte afwerking worden ze geleverd met bijpassende afdekplaatjes.

In chroom & zwart
Er zijn twee profieluitvoeringen: verchroomd aluminium en zwart aluminium, waarbij de kleur van de handgreep is afgestemd op de kleur van het profiel. De afwerking is mooi en verfijnd. Het zijn prachtige, tijdloze designobjecten van helder glas, waarmee je van een badkamer eenvoudig een stijlvolle, lichte ruimte maakt.

Aantrekkelijk geprijsd
Last but not least: deze mooie douchewanden zijn héél aantrekkelijk geprijsd, ideaal voor een kleiner budget. De Smart Economy is slim in elkaar te zetten én economisch in aanschaf.

 Lees verder: www.kinedo.info