Profielfoto van Nibo Stone vloeren
Nibo Stone vloeren
De Limiet 3, 4131 NR VIANEN
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Keramische tegels badkamer

Als je bezig bent met een nieuwe badkamer, weet je al dat tegels heel bepalend zijn voor de sfeer. Bij Nibo Stone vind je een groot assortiment vloertegels.

Nibo Stone verkoopt een ruime collectie keramische badkamertegels voor op je vloer in veel verschillende stijlen, kleuren en formaten. Natuurlijk in alleen de beste kwaliteit. Dus of je nou badkamertegels betonlook wil, badkamertegels houtlook of juist keramische tegels in marmerlook voor je badkamer, je vindt ze in een van de XXL-showrooms van Nibo Stone.

Tegenwoordig zijn keramische tegels in ontzettend grote afmetingen te krijgen. Het staat heel mooi om die grote platen tegen de wand te plaatsen. Op die manier krijg je geen of hooguit alleen verticale naden, wat heel rustig oogt. Voor de vloer kun je kiezen voor keramische badkamertegels in een kleiner formaat of juist in een contrasterende kleur. 

En over het onderhoud van deze prachtige tegels hoef je je geen zorgen te maken. Keramische tegels op je badkamer schoonmaken is namelijk een fluitje van een cent. Lees er meer over op www.nibostone.nl.  Daar kun je ook meteen het gratis e-book keramische tegels aanvragen, boordevol tips en inspiratie over keramische tegels.