Profielfoto van Nibo Stone natuursteen en keramiek

Nibo Stone natuursteen en keramiek

De Limiet 3, 4131 NR VIANEN

Over ons

Zowel consumenten als professionele partijen kunnen in de inspiratiecenters in Vianen en Venlo van Nibo Stone terecht.

Bedrijfsprofiel / Visie

Natuurstenen vloeren zijn de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen. De globalisering zorgt voor een ruime keuze en een goede prijs. Een natuurstenen vloer kan goed concurreren met parket vloeren of gebakken vloertegels. De kwaliteit van natuurstenen producten is vaak moeilijk te bepalen vandaar dat Nibo Stone natuursteen die kwaliteit in eigen hand houdt door de natuursteen vloertegels zelf in de groeve te selecteren en naar Nederland te verschepen. Al sinds het begin van haar bestaan in 1923 bezoekt het familiebedrijf regelmatig groeves over de hele wereld. Daardoor heeft zij een goede band opgebouwd met de groeve-eigenaren en heeft Nibo Stone vaak het alleenrecht voor de verkoop van de meest bijzondere tegels.

Zowel consumenten als professionele partijen kunnen in de inspiratiecenters in Vianen en Venlo van Nibo Stone terecht zonder afspraak. Als u wat verder weg woont, vindt u het wellicht prettiger om een afspraak te maken. Zo'n vrijblijvend adviesgesprek duurt gemiddeld zo'n 1,5 tot 2 uur. We nemen graag de tijd voor u en zoomen in op ieder detail. 

SHOWROOM VIANEN 

Pal tegenover het Miele Inspirience Center, vindt u het inspiratiecenter van Nibo Stone. Wie door de enorme glasgevel van het pand naar binnen kijkt, kan al proeven van de warme sfeer die het inspiratiecenter uitstraalt. Op een oppervlakte van maar liefst 2600 m2 zijn verschillende stijlkamers ingericht waar de bijzondere vloeren uit onze collectie zijn gelegd en gevoegd op grote oppervlaktes. Hier vindt u ook stoere tuintegels, hippe wandtegels en moderne mozaieken. Naast natuursteen vloertegels en terrastegels, kunt u ook een uitgebreide collectie keramische tegels voor binnen en buiten bekijken. 

SHOWROOM VENLO

Het hart van ons bedrijf is gevestigd in het zuiden van het land. Ook hier vindt u een ruim inspiratiecenter met natuursteen en keramische vloeren voor binnen en buiten. Ook kunt u hier een kijkje nemen in onze steenhouwerij of kunt u samen met onze werfmeester uw vloertegels uitzoeken in ons magazijn. Neem gerust uw bouwtekeningen mee naar onze ruime showroom, zodat het juiste aantal m2 berekend kan worden. Ook kunnen onze adviseurs u helpen bij de aanschaf van bijvoorbeeld vensterbanken, dorpels of andere natuursteen elementen om uw woning te verfraaien.

Bekijk de openingstijden of maak een afspraak via onze website