Profielfoto van Nibo Stone vloeren

Nibo Stone vloeren

De Limiet 3, 4131 NR VIANEN
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

In de tegelshowrooms van Nibo Stone vind je een uitgebreide keuze in keramische tegels en natuursteen vloeren. Alle tegels liggen op grote beloopbare oppervlaktes voor een goede kijk op de collectie. Nibo Stone importeert zelf van over de hele wereld. Hierdoor zul je de tegels uit de collectie niet snel ergens anders tegen komen en ben je verzekerd van een unieke vloer. Warm keramisch parket, stoere betonlook tegels, landelijke natuursteen vloeren of moderne industriële tegels? Je kunt bij Nibo Stone zeker slagen voor een betaalbare prijs.

Grootste assortiment vloertegels

Bij Nibo Stone vind je het grootste assortiment vloertegels in natuursteen en keramiek. In de showrooms in Venlo en Vianen liggen de prachtige vloeren op grote beloopbare oppervlaktes zodat je een goed beeld kan krijgen van al onze vloertegels. 

XXL-Showrooms voor maximale beleving

Je bent van harte welkom in onze showroom. Ben je nog volop aan het oriënteren en wil je gewoon even inspiratie op doen in onze showroom? Dat kan. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wil je er zeker van zijn dat onze verkoopadviseur alle tijd voor je heeft op een tijdstop dat het jou uikomt? Maak dan een afspraak. 

 

Bekijk de openingstijden of maak een afspraak via onze website 

 

Aangesloten bij