string(1) "a"

December Feestmaand bij Nibo Stone

Nibo Stone, bekend om zijn zeer uitgebreide keuze in keramische en natuursteen vloertegels, viert deze hele maand feest.

01 December 2021

Van 1 tot en met 31 december krijg jij namelijk maar liefst 21% BTW voordeel op de gehele collectie vloeren!

In deze koude wintermaanden en vanwege de beperkingen vanwege de pandemie, zitten we veel binnen en zijn we meer met ons interieur bezig. Misschien overweeg jij ook wel een nieuwe vloer voor je woonkamer, keuken of de hele benedenverdieping? Dan is dit het moment om je keuze te maken! Profiteer alleen deze maand van dit grote voordeel.

Voor welke vloer kies jij?

Ben jij dol op een landelijke sfeer? Overweeg dan eens een verouderde natuursteen vloer. Dit is de perfecte match als je houdt van puur wonen.
Of ga je liever voor een modern interieur? Dan vind je grote keramische tegels waarschijnlijk erg mooi. Wist je dat hoe groter de tegel is, hoe strakker de vloer eruit ziet? Dat komt omdat er veel minder voegen zijn.
Misschien wil je eigenlijk liever een houten vloer maar zie je op tegen het onderhoud en de kwetsbaarheid van hout? Ga voor keramisch parket! Dit zijn keramische tegels in de vorm en met de uitstraling van echte planken, inclusief houtnerf! Je ziet geen verschil!Al deze soorten en nog veel meer keuze vind je in de XXL showrooms van Nibo Stone. Hier liggen alle vloeren op grote beloopbare oppervlaktes zodat je een goede kijk hebt op de tegels. En koop jij die tegels deze maand, dan betaalt Nibo Stone voor jou de BTW!

TIP: December is een drukke maand bij Nibo Stone, dus maak wel even een afspraak via www.nibostone.nl.

Meer van Nibo Stone vloeren
Reacties