Totaaltegel

Partner

Totaaltegel is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor zeer scherpe prijzen.

ALGEMENE INFORMATIE

Bedrijfsprofiel

Natuursteen en Keramiek producten aanbieden voor de laagste prijs, dit is vanaf de start van ons bedrijf in 2006 de belangrijkste doelstelling geweest. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten en partijen. Wij stellen ons assortiment samen door goed te luisteren naar onze klanten, de trends te volgen en onze contacten met leveranciers over de hele wereld zorgvuldig te onderhouden. Zo kunnen wij de mooiste natuursteen en keramiek partijen aanbieden voor de laagste prijs.

In onze showroom en showtuin zijn diverse keramiek en natuursteen tegels in groter oppervlak te bekijken. In 2015 is onze showroom uitgebreid met keramische tegels en Franse Dallen. Het assortiment bestaat daarnaast uit wandtegels, mozaiek tegels, muurbekleding, gebakken klinkers, bouwmaterialen zoals raamdorpels en vensterbanken, tuinmaterialen zoals vijverranden, muurafdekkers, paalmutsen en zwembadranden.

ARTIKELEN

Portugese tegels Hoekstuk en Randstuk

Portugese cementtegels hoekstukken en randstukken voor het maken van een kader rondom de Portugese tegels! Mix & Match! NU € 3,09 p/st bij Totaaltegel!

Portugese tegel Hoekstuk en Rand

Portugese cementtegel hoekstukken en randstukken voor het maken van een kader rondom de tegels. Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 3,09 p/stuk bij Totaaltegel!

Cementine Black-White 5 keramische tegel

De Cementine Black & White 5 is een Keramische Portugese Look tegel in de kleuren grijs, wit en zwart. Geschikt voor vloer & wand. Afmeting 20x20x1 cm.

Cementine Black-White 3 Keramische tegel

De Cementine Black & White 3 heeft de maatvoering 20x20x1 cm. Geschikt als vloertegel en wandtegel. Afmeting 20x20x1 cm. Bestel nu bij Totaaltegel!

COLLECTIES
CONTACT
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
0778514973
marketing@totaaltegel.nl
www.totaaltegel.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Portugese tegels Hoekstuk en Randstuk

Portugese cementtegels hoekstukken en randstukken voor het maken van een kader rondom de Portugese tegels! Mix & Match! NU € 3,09 p/st bij Totaaltegel!

Portugese tegel Hoekstuk en Rand

Portugese cementtegel hoekstukken en randstukken voor het maken van een kader rondom de tegels. Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 3,09 p/stuk bij Totaaltegel!

Cementine Black-White 5 keramische tegel

De Cementine Black & White 5 is een Keramische Portugese Look tegel in de kleuren grijs, wit en zwart. Geschikt voor vloer & wand. Afmeting 20x20x1 cm.

Cementine Black-White 3 Keramische tegel

De Cementine Black & White 3 heeft de maatvoering 20x20x1 cm. Geschikt als vloertegel en wandtegel. Afmeting 20x20x1 cm. Bestel nu bij Totaaltegel!

Cementine Black-White 2 keramiek tegel

De Cementine Black & White 2 is een prachtige Keramische tegel in Portugese stijl. Afmeting 20x20x1 cm. Geschikt voor vloer&wand. Bestel nu bij Totaalte...

Cementine Black-White 1 Keramische tegel

De Cementine Black&White 1 is een Keramische tegeltje in Portugese stijl. Neutraal en tijdloos. Geschikt voor vloer & wand. NU € 53,56 p/m2 bij Totaal...

Marmorea2 Crema Avorio gepolijst tegel

Prachtige exlusieve keramische tegel voor vloer & wand! De Marmorea2 Crema Avorio gepolijst heeft een mooie beige kleur met aderingen. Leverbaar in 4 maten.

Cementine Black-White 4 keramische tegel

De Cementine Black & White 4 is een Portugese Look Keramische tegel voor vloer en wand. Afmeting 20x20x1 cm. NU bij Totaaltegel voor € 53,56 per m2!

Cementine Black-White Mix keramiek tegel

De Cementine Black & White Mix NU € 53,56 p/m2 bij Totaaltegel! Speelse Keramische tegel  voor vloer en wand met een patchwork motief. Afmeting 20x20...

Masai Grey Houtlook terrastegel keramiek

De Masai Grey heeft een prachtige print met grijs/bruine nuances. Verkrijgbaar bij Totaaltegel in maatvoering 45x90x2 cm vanaf € 41,28 per m2!

Masai Beige Houtlook terrastegel

De Masai beige heeft een prachtige print met een natuurlijke uitstraling. Bij Totaaltegel verkrijgbaar in de mooie afmeting 90x45x2 cm vanaf € 41,28 per m2!

Wood Oak Brown Houtlook terrastegel

Mooie lichtbruine houtlook terrastegel met rustieke uitstraling. Antislip en krasvast. Afmeting 40x80x2 cm. Verkrijgbaar bij Totaaltegel voor € 42,98 p/m2!

Wood Oak Dark Houtlook terrastegel

De Wood Oak Dark terrastegel is bij Totaaltegel.nl verkrijgbaar v.a. € 42,98 p/m2. Deze tegel heeft mooie grijs/bruine nuances voor een warme u...

Arbor Beige Houtlook terrastegel 

De Arbor Beige Houtlook terrastegel heeft een prachtige print en beige/bruintinten. Antislip en kleurvast. Afmeting: 40x120x2 cm. Bestel nu bij Totaaltegel!

Arbor Grigo houtlook terrastegel 

De Arbor Grigio terrastegel heeft een grijs/bruine kleur en is perfect toe te passen als terrastegel. Maatvoering: 40x120x2 cm. Bestel nu bij Totaaltegel!

Montpellier Moka keramiek terrastegel

De Montpellier Moka terrastegel bestaat uit prachtige bruin- en roestkleuren. Leverbaar door Totaaltegel in de mooie maatvoering 60x90x2 cm. Bestel nu!

Montpellier Cenere keramiek terrastegel

De Montpellier Cenere (Buiten) bestaat uit beige- en taupetinten. De Cenere is één van de 4 kleuren uit de Montpellier serie. Bestel nu bij Totaaltegel!

Manoir Noir Hainaut keramiek terrastegel

De Manoir Noir Hainaut 60x90x2 cm is een keramische terrastegel met een prachtig design. Kleur- en krasvast en antislip. Bestel bij Totaaltegel!

Montpellier Talco keramiek terrastegel

De keramische terrastegel Montpellier Talco heeft een lichtbeige kleur en is verkrijgbaar in de afmeting 60x90x2 cm.

Montpellier Sabbia keramiek terrastegel

De Montpellier Sabbia terrastegel is een van de vier kleuren uit de exclusieve lijn van de Montpellier serie. Afmeting 60x90x2 cm. Bestel nu bij Totaaltegel

Evoke Nero Deco Mix betonlook tegel

De Evoke Nero Deco Mix is een tegel met een unieke print in de maat 20x20x1 cm. De tegel is prachtig in combinatie met de effen tegels uit de Evoke serie.

Evoke Nero betonlook tegel binnen

Evoke Nero betonlook tegel. Geschikt vloer & wand. Bij Totaaltegel voor de laagste prijs verkrijgbaar! Bekijk alle producten uit de Evoke serie en bestel!

Evoke Nero keramische betonlook tegel

De Evoke Nero is een prachtige antracietkleurige tegel met een beton look. Verkrijgbaar bij Totaaltegel in diverse maten. Geschikt voor vloer & wand.

Evoke Beige keramische betonlook tegel

De Evoke Beige is een prachtige keramische vloertegel die bij Totaaltegel verkrijgbaar is in 4 maatvoeringen, waarvan 1 tegel met een patroon. Bestel nu!

Evoke Beige Deco Mix keramische tegel

De Evoke Beige Deco Mix heeft de maatvoering 20x20x1 cm. De tegel is mooi te combineren met de andere tegels uit deze serie! Bestel nu bij Totaaltegel!

Evoke Greige Deco Mix tegel binnen

De Evoke Greige Deco Mix 20x20x1 cm kan gecombineerd worden met de effen tegels uit de Evoke serie. Uniek en tijdloos. Bekijk het aanbod bij Totaaltegel!

Evoke Greige keramische betonlook tegel

Prachtige lichtgrijs/beige tegel met een mooie beton look! Geschikt als vloer- en/of wandtegel. Totaaltegel biedt de tegel aan in diverse maatvoeringen.

Evoke Greige keramische betonlook tegel

De Evoke Greige is een exclusieve keramische tegel, geschikt voor vloer & wand. De hele Evoke serie is geïnspireerd door oude betonnen vloeren. Bestel nu!

Evoke Beige Keramiek tegel binnen

Op zoek naar een mooie Beige Betonlook tegel? Bekijk dan de Evoke Beige! Een prachtige keramische tegel die geschikt is voor de vloer en wand. Bestel nu!

Evoke Talco Deco Mix keramiek tegel

De Evoke Talco Deco Mix is een unieke wandtegel met een subtiel bloemenpatroon. Afmeting 20x20x1 cm. Combineer met de andere producten uit de Talco serie!

Evoke Talco keramische tegel binnen

De Evoke Talco is geïnspireerd door oude betonnen vloeren. De Talco is één van de 5 kleuren uit de Talco serie. De tegel is geschikt als vloer & wand.

Evoke Talco keramische tegel binnen

De Evoke Talco is een prachtige keramische tegel in een lichtgrijze kleur. Geschikt als vloertegel en/of wandtegel. Bij Totaaltegel beschikbaar in 4 maten!

Marmorea2 Jolie Grey gepolijst tegel

De Marmorea2 Jolie Grey is een prachtige marmer look tegel met gepolijste afwerking. De tegel is in 4 maatvoeringen verkrijgbaar bij Totaaltegel!

Marmorea2 Oxford Greige gepolijst tegel

Exclusieve keramische tegel voor vloer & wand met een marmer look en gepolijste afwerking. De Marmorea2 Oxford Greige is beschikbaar in 4 maten!

Marmorea2 Breccia white gepolijst tegel

Prachtige Marmer Look Keramische tegel voor vloer & wand. De tegel is wit van kleur met donkere aderingen. Verkrijgbaar bij Totaaltegel in 4 maatvoeringen.

Marmorea2 Amani Grey mat keramiek tegel

Exclusieve keramische tegel voor vloer & wand. De tegel heeft een prachtige Marmer look en een matte afwerking. Bij Totaaltegel beschikbaar in 4 afmetingen.

Marmorea2 Crema Avorio mat tegel binnen

De Marmorea2 Crema Avorio mat is beige / crème van kleur en leverbaar in 4 maatvoeringen bij Totaaltegel. Geschikt voor vloer en wand!

Marmorea2 Amani Grey gepolijst tegel

Exclusieve keramische vloer/wandtegel met een marmer look en een gepolijste afwerking. De Marmorea2 Amani Grey gepolijst heeft een mooie donkergrijze kleur.

Marmorea2 Breccia White Keramiek tegel

De Marmorea2 Breccia White is een prachtige matte keramische Marmerlook tegel. De tegel is leverbaar in 4 maten. Nu scherp geprijsd bij Totaaltegel!

Marmorea2 Oxford Greige (mat) tegel

Exclusieve keramische tegel voor vloer & wand. Een marmer look tegel met een matte afwerking. De Marmorea2 Oxford Greige mat is verkrijgbaar in 4  mate...

Marmorea2 Jolie Grey mat keramiek tegel

De Marmorea2 Jolie Grey mat heeft mooie lichtgrijze kleur en lichte aders. Een exclusieve keramische vloer- en wandtegel met een prachtige marmer look en een ma...

Oaken Essiccato keramiek tegel binnen

Mooie Keramiek Houtlook tegel, voor vloer en/of wand. Deze tegel is bij Totaaltegel verkrijgbaar in 3 maten, waaronder een visgraat motief!

Oaken Naturale houtlook tegel binnen

De Oaken Naturale is een exclusieve Houtlook tegel. Geschikt voor vloer & wand. Bij Totaaltegel verkrijgbaar in 3 maten, waaronder een visgraat motief.

Oaken Sbiancato Houtlook tegel binnen

De Oaken Sbiancato is een exclusieve Houtlook keramische tegel in een lichtbruine kleur. Geschikt voor vloer & wand! Totaaltegel biedt een ruim assortiment ...

Oaken Bruciato Keramiek Houtlook tegel

Mooi donkerbruine houtlook keramische tegel voor vloer en wand. Verkrijgbaar bij Totaaltegel in 3 maatvoeringen. Informeer vrijblijvend naar dit product.

Manoir Noir Hainaut Keramiek tegel

De Manoir Noir Hainaut is een mooie donkergrijze/antracieten keramische tegel. Bij Totaaltegel leverbaar in 4 maten. Geschikt voor vloer & wand. Bestel nu!

Manoir Gris Brion keramiek tegel binnen

De Manoir Gris Brion is een lichtgrijze tegel van het merk Fioranese. Geschikt voor vloer & wand. Leverbaar in de maten 20x20, 30x60, 60x60 en 60x90x1 cm

Manoir Beige Ango Keramiek tegel binnen

De Manoir Beige Ango is een mooie tegel met een beige/grijze kleur. Een ontwerp van het merk Fioranese. Verkrijgbaar in 90x60, 60x60, 60x30 en 20x20

Terraviva Cemento Keramiek tegel binnen

Terraviva Cemento: prachtige exclusieve keramische wand- en vloertegel (mat) met een natuurlijke uitstraling. Bestel nu bij Totaaltegel!

Montpellier Cenere Keramiek tegel binnen

Montpellier Cenere (Binnen) is een exclusieve keramische tegel met een verouderde uitstraling. Verkrijgbaar bij Totaaltegel in diverse maten en kleuren

Terraviva Cenere Keramische tegel binnen

Terraviva Cenere, een prachtige vloertegel/wandtegel met een lichtgrijze kleur, geïnspireerd door aardetinten. Verkrijgbaar in 20x20, 60x60 en 90x90 cm.

Terraviva Calce Keramische tegel binnen

Terraviva Calce is een mooie keramische tegel met een grijs/beige kleur, geschikt voor vloer & wand. Leverbaar in 20x20, 60x60 en 90x90 cm bij Totaaltegel!

Terraviva Sabbia Keramische tegel binnen

Terraviva Sabbia: prachtige exclusieve keramische wand- en vloertegels met een natuurlijke uitstraling en een matte afwerking. Bestel nu bij Totaaltegel!

Montpellier Moka Keramiek tegel binnen

Prachtige keramische tegel met een verouderde uitstraling. Geschikt voor vloer & wand. Bij Totaaltegel te bestellen in diverse maten en kleuren.

Montpellier Talco Keramiek tegel binnen

De Montpellier Talco (Binnen) is een matte tegel met een authentieke uitstraling. Geschikt voor vloer & wand. Diverse maatvoeringen bij Totaaltegel!

Montpellier Sabbia Keramiek tegel binnen

Montpellier Sabbia (Binnen) is een prachtige matte vloer- en wandtegel met een oude uitstraling. Verkrijgbaar bij Totaaltegel in diverse meten en kleuren.

Cementine Boho 2 keramische tegel

De Cementine Boho 2 is een tegeltje van 20x20x1 cm met een uniek design en diverse kleuren bruin, grijs en beige. Geschikt voor vloer & wand. Bestel nu!

Cementine Boho Mini Keramische tegel

De Cementine Boho Mini heeft de afmeting 20x20 cm. Elk tegeltje bestaat uit een print met 4 motiefjes. Geschikt voor vloer & wand! Bestel bij Totaaltegel!

Cementine Boho 3 Keramische tegel

De Cementine Boho 3 heeft een uniek design met een retro uitstraling. De tegel is een ontwerp van het Italiaanse topmerk Fioranese. Afmeting 20x20x1 cm.

Cementine Boho 4 Keramische tegel

De Cementine Boho 4 is een keramisch tegeltje (20x20) in Portugese stijl. De tegel heeft een speelse uitstraling door het zwart en grijs geblokte motief.

Cementine Boho 1 Keramische tegel

De Cementine Boho 1 heeft een bloemmotief en een neutrale kleur. Afmeting 20x20x1 cm. Geschikt voor vloer & wand! Bestel nu bij Totaaltegel!

Cementine Boho Mix

De Cementine Boho Mix is een keramische tegel in Portugese stijl. Geschikt voor bloer en wand. Bij Totaaltegel verkrijgbaar in de afmeting 20x20x1 cm.

Cementine Retro 1 Keramische tegel

Mooie exclusieve keramische tegels geïnspireerd door traditionele hexagonale en vierkante betonnen tegels uit de 20e eeuw. Afmeting 20x20x1 cm. Bestel nu!

Cementine Retro 2 Keramische tegel

Prachtige keramische tegel in Portugese stijl. Geschikt voor vloer & wand. Leverbaar door Totaaltegel in de maatvoering 20x20x1 cm. Bestel nu!

Cementine Retro 3 Keramische tegel

De Cementine Retro 3 is een mooie keramische tegel in retro stijl. Verkrijgbaar bij Totaaltegel in de maatvoering 20x20x1 cm.

Cementine Boho 6 Keramische tegel

De Cementine Boho 6 is een  Keramische tegel met een Portugese uitstraling. Afkomstig van het Italiaanse topmerk Fioranese. Maatvoering 20x20x1 cm.

Cementine Boho 5 Keramische tegel

Mooie keramiek tegel voor binnen met een unieke uitstraling. Geschikt voor vloer & wand. De tegel heeft zachte aardetinten. Afmeting 20x20x1 cm.

Cementine Retro Deco Keramische tegel

De prachtige tegel Cementine Retro Deco op de foto toegepast als wandtegel! Ook geschikt als vloertegel. NU € 53,56 p/m2 bij Totaaltegel! Bestel nu!

Cementine Retro Mix Keramiek tegel

De Cementine Retro Mix tegel is geschikt voor vloer & wand. De Mix van tegels vormt samen een speels en uniek geheel. NU € 53,56 p/m2 bij Totaaltegel!

Cementine Retro 5 Keramische tegel

Unieke Keramische tegel in Portugese stijl. Geschikt als vloertegel en/of wandtegel. Verkrijgbaar bij Totaaltegel! Bezoek onze showroom of bestel online!

Cementine Retro Nero Keramiek tegel

Prachtige tegel Cementine Retro Nero met een gespikkeld patroon. Tijdloos en uniek. Voor vloer&wand. Afmeting: 20x20x1 cm. NU € 53,56 p/m2 bij Totaaltegel...

Cementine Retro 4 Keramische tegel

De Cementine Retro 4 is een mooi keramische tegeltje met een afmeting van 20x20x1 cm. Afkomstig van het Italiaanse topmerk Fioranese. Bestel nu!

Cementina 2 Keramische Portugese tegel

Cementina 2 is een prachtige keramische tegel in Portugese stijl. Afmeting: 20x20x1 cm NU € 53,56 p/m2 bij Totaaltegel! A-kwaliteit voor de laagste prijs!

Cementine Retro Azzuro Keramiek tegel

De unieke tegel Cementine Retro Azzuro heeft een gespikkeld patroon. Verkrijgbaar bij Totaaltegel in de maat 20x20x1 cm. Bestel nu bij Totaaltegel!

Cementina 3 keramische tegel

De Cementina 3 is een keramische wand- en vloertegel met een retro uitstraling. Afmeting 20x20x1 cm. Bestel nu bij Totaaltegel voor € 53,56 p/m2!

Cementine Retro Bianco keramiek tegel

De Cementine Retro Bianco is een modern tegeltje met een gespikkeld patroon. Eenvoudig te combineren met andere tegels. Bestel nu bij Totaaltegel!

Cementina 5 Keramische Portugese tegel

De Cementina 5 is een keramische Retro tegel met geblokt motief. Kleuren: blauw, bruin en wit. Geschikt voor vloer & wand. NU € 53,56 p/m2 bij Totaaltegel

Cementine 20 Colors Keramische tegel

De Cementine 20 Colors is een unieke Keramische tegel in Portugese stijl. Geschikt voor vloer&wand. 20x20x1 cm NU € 53,56 p/m2 bij Totaaltegel

Cementina 4 Keramische Portugese tegel

Cementina 4 is een mooie vloer/wandtegel in Portugese stijl in de kleuren wit, blauw en bruin. Afmeting 20x20x1 cm. NU € 53,56 p/m2 bij Totaaltegel!

CeraDeco Ardesia Caldo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Ardesia Caldo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Ardesio Griglo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Ardesia Griglo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Ardesia Antracite terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Ardesia Antracite. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Belga Scuro terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Belga Scuro. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Belga Chiaro terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Belga Chiaro. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Brasile Nero terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Brasile Nero. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Cemento Rubigo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Cemento Rubigo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Modello Argilla terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Modello Argilla. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Cemento Argilla terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Cemento Argilla. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Modello Rubigo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Modello Rubigo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Cemento Lucidus terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Cemento Lucidus. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Modello Lucidus terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Modello Lucidus. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Bisonte LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Bisonte LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Argento LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Argento LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Carbone LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Carbone LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Taupe LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Taupe LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Iris LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Iris LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

Vloertegel Vietnamese Hardsteen geschu.

Vietnamese Hardsteen geschuurd & getrommeld 60x60 cm NU € 29,72 per m2 bij Totaaltegel. Producten zijn afkomstig uit eigen import en altijd A-kwaliteit.

Portugese cementtegel Martini Groningen

Deze Portugese Cementtegel bestaat uit de kleuren zwart en wit en heeft een speel en uniek bloemenmotief. Afmeting: 20x20x1,6 cm NU € 45,41 per m2!

Portugese cementtegel Beachy Den Haag

De Beachy Den Haag is een stoere cementtegel in de kleuren zwart, beige en wit! Afmeting 20x20x1,6 cm NU €45,41 p/m2! Bekijk al onze Portugese cementtegels!

Portugese cementtegel Arnhem Sons

Cementtegel met een tijdloos design in de kleuren grijs en wit. Erg mooi als vloer in een keuken, hal of badkamer! Afmeting: 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2

Portugese cementtegel Baronie Breda

De Baronie Breda heeft een prachtig motiefje die zorgt voor een speels geheel. Maatvoering 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel!

Portugese cementtegel Old Amsterdam

Mooie cementtegel met bloemenprint in de kleur grijs met wit! 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel! Bekijk ook de andere Portugese tegels en bestel!

Portugese cementtegel Parc Nijmegen

Deze prachtige Terrazzo Portugese Cementtegel zorgt voor een authentieke uitstraling. Tijdloos & uniek! Afmeting 20x20x1,6 cm €45,41 p/m2 bij Totaaltegel!

Portugese cementtegel Eindhoven Light

Op zoek naar een authentieke cementtegel? De Eindhoven Light is een Terrazzo cementtegel in zachte kleuren. Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2!

Portugese cementtegel Zwolle Ice

Prachtige authentieke Portugese cementtegel in de kleuren groen, wit en zwart. Mooi voor een badkamer, hal, toilet of keukenwand! 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2

Portugese cementtegel Blue Delft

De Blue Delft is een frisse cementtegel in diverse kleuren groen, prachtig voor een badkamer, toilet of hal! Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2!

Portugese cementtegel Port Rotterdam

Mooie en speelse cementtegel in de kleuren beige, zwart en wit! Geschikt voor vloer & wand! Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel!

Portugese cementtegel Cosy Maastricht

De Cosy Maastricht zorgt voor veel warmte en een gezellige sfeer vanwege de zachte kleuren. Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel! 

Portugese cementtegel Olive Roermond

Unieke cementtegel met een mooie olijfgroene kleur en bloemenmotief. Afmeting: 20x20x1,8 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel!

Keramische wandtegel Craquelé 7,5x15 cm

Mooie keramiek wandtegels met een verouderde look. De Craquelé 7,5x15 cm is leverbaar in 5 kleuren.

Keramische wandtegel Century 15x15 cm

De Century 15x15 cm tegels hebben een oud gebakken uitstraling. Het betreft keramische tegels waardoor ze niet gevoelig zijn voor krassen en vlekken.

Keramische wandtegel Toile Decor 15x15

Vintage Look Portugese Wandtegels met bloemmotiefjes in de afmeting 15x15 cm.

Keramische wandtegel Toile 15x15 cm

Mooie Portugese stijl wandtegel (gepolijst) in drie effen kleuren leverbaar: Azul, Gris en Blanco.

Portugese wandtegel Hidra Jacquard Azul

De Hidra Jacquard Azul 20x20 is een unieke keramische wandtegel met een Portugese Look.

Portugese wandtegel Toile Arabesco Blanc

De Toile Arabesco Blanco is een unieke Keramische Portugese wandtegel met een speels motief.

Portugese Hoektegel Antigua Azul 20x20

De Antigua Azul 001 is een keramische hoektegel die gebruikt kan worden voor het maken van een band/rand rondom het overige tegelwerk. Mix & Match!

Portugese tegels Antigua Mix Gris 20x20

Antigua Mix Gris zijn speelse Portugese tegeltjes met een afmeting van 20x20 cm. Geschikt voor vloer en wand. Dit is een onderhoudsarme keramische tegel!

Portugese tegel Bistro Mix 20x20 cm

Unieke combinatie van Portugese tegeltjes met diverse kleuren en motiefjes. De Bistro Mix heeft een afmeting van 20x20 cm. Het is een keramische tegel.

Portugese hoektegel Antigua Gris 20x20

Antigua Griss hoektegels en randtegels voor het creëren van een eigen patroon met Portugese tegeltjes (keramiek)

Portugese tegel Antigua Mix Azul

Mooie blauw/grijze Portugese Look tegeltjes (keramische tegel) met een speels motiefje. Leverbaar in de afmeting 20x20 cm.

Vloertegels Hardsteen geschuurd 20x20

Vietnamese Hardsteen geschuurde tegeltjes (lichtgrijs) in de afmeting 20x20 cm voor een landelijke uitstraling.

Raamdorpels Hardsteen Licht Gezoet

Hardsteen Blue Cloud licht gezoete raamdorpels tegen een scherpe prijs. Op maat gemaakt vanaf €63,50 p/m1! Bekijk ons gehele assortiment op de website.

Vloertegel Vietnamese Hardsteen 20x20 cm

Vietnamese Hardsteen Soft Finish is een vloertegel met een verouderde uitstraling in de afmeting 20x20 cm.

Portugese tegel Pietra DN Bur Vintage

Prachtige Vintage Look Keramische tegeltjes in Portugese stijl met een verouderde uitstraling.

Mustang Black Leisteen vloertegels

Totaaltegel biedt Leisteen Mustang black aan uit eigen import. Deze tegel is verkrijgbaar in diverse afmetingen (binnen en buiten), voor de beste prijs.

Keramische terrastegel Quartz Bianco

De Quartz Bianco is een keramische tuintegel die licht van kleur is. Momenteel is deze beschikbaar tegen een outlet prijs! Informeer geheel vrijblijvend.

Keramiek Terrastegel Naxos Esedra Olimpi

Een mooie lichte terrastegel uit de Naxos serie. Dit is een keramische tegel voor uw terras die zijn kleur niet verliest. Tevens is deze tegel krasvast.

Basalt Vensterbank Gezoet

Basalt vensterbanken hebben een mooie antracieten kleur. Dit materiaal wordt erg veel toegepast door de duurzame eigenschappen. Al vanaf €44,50 p/m1!

Composiet White Vensterbank

Gepolijste Composiet vensterbank met een witte kleur. Deze vensterbank is al verkrijgbaar vanaf €39,50 p/m1. Bekijk ons gehele assortiment op onze website!

Chinese Hardsteen Vensterbank

Gezoete Chinese Hardsteen vensterbanken van Totaaltegel. Een lichtgrijze kleur en een scherpe prijs. Al verkrijgbaar vanaf €38,- p/m1. Ga naar de website!

Graniet Steel Vensterbank

Steel Grey, ook wel Silver Grey Graniet vensterbanken hebben een mooie donkere grijze kleur. Tevens hebben ze een gewolkt oppervlak. Al vanaf €58,- p/m1!

Hardsteen Raamdorpel Geschuurd

Hardsteen Blue Cloud geschuurde raamdorpels, de goedkoopste van NL. Op maat gemaakt al vanaf €63,50 p/m1! Bekijk ons gehele assortiment op onze website.

Basalt Raamdorpel

Mooie Olivian Black Basalt raamdorpels scherp geprijsd. De raamdorpels hebben een donkere antracieten kleur en zijn gezoet bewerkt. V.a. €85,- p/m1 op maat.

Hardsteen Raamdorpel Gezoet

Hardsteen Blue Cloud gezoet raamdorpels tegen een scherpe prijs. Op maat gemaakt al vanaf €63,50 p/m1! Bekijk ons gehele assortiment op onze website.

Vietnamese Hardsteen Gezoet

De mooiste partijen Vietnamese Hardsteen Soft Finish bij Totaaltegel. 60x60 cm NU € 37,97 per m2. A-kwaliteit producten uit eigen import.

Leisteen Mustang terrastegel

De Leisteen Mustang Black is een tijdloze terrastegel met een donkergrijze kleur. Verkrijgbaar in diverse afmeting voor de laagste prijs bij Totaaltegel.

COLLECTIES
RECENSIES
CONTACT
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
0778514973
marketing@totaaltegel.nl
www.totaaltegel.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag
Totaaltegel

Naam Adres Email Tel Soort Datum