Totaaltegel

Partner

Totaaltegel is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor zeer scherpe prijzen.

ALGEMENE INFORMATIE

Bedrijfsprofiel

Natuursteen en Keramiek producten aanbieden voor de laagste prijs, dit is vanaf de start van ons bedrijf in 2006 de belangrijkste doelstelling geweest. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten en partijen. Wij stellen ons assortiment samen door goed te luisteren naar onze klanten, de trends te volgen en onze contacten met leveranciers over de hele wereld zorgvuldig te onderhouden. Zo kunnen wij de mooiste natuursteen en keramiek partijen aanbieden voor de laagste prijs.

In onze showroom en showtuin zijn diverse keramiek en natuursteen tegels in groter oppervlak te bekijken. In 2015 is onze showroom uitgebreid met keramische tegels en Franse Dallen. Het assortiment bestaat daarnaast uit wandtegels, mozaiek tegels, muurbekleding, gebakken klinkers, bouwmaterialen zoals raamdorpels en vensterbanken, tuinmaterialen zoals vijverranden, muurafdekkers, paalmutsen en zwembadranden.

ARTIKELEN

CeraDeco Ardesia Caldo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Ardesia Caldo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Ardesio Griglo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Ardesia Griglo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Ardesia Antracite terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Ardesia Antracite. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Belga Scuro terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Belga Scuro. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

COLLECTIES
CONTACT
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
0778514973
marketing@totaaltegel.nl
www.totaaltegel.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

CeraDeco Ardesia Caldo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Ardesia Caldo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Ardesio Griglo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Ardesia Griglo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Ardesia Antracite terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Ardesia Antracite. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Belga Scuro terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Belga Scuro. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Belga Chiaro terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Belga Chiaro. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Brasile Nero terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Brasile Nero. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Cemento Rubigo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Cemento Rubigo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Modello Argilla terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Modello Argilla. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Cemento Argilla terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Cemento Argilla. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Modello Rubigo terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Modello Rubigo. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Cemento Lucidus terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Cemento Lucidus. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Modello Lucidus terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Modello Lucidus. Keramiek op beton van CeraDeco. Een keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Bisonte LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Bisonte LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Argento LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Argento LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Carbone LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Carbone LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Taupe LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Taupe LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

CeraDeco Iris LUX terrastegel

Nu bij Totaaltegel: CeraDeco Iris LUX. Keramiek op beton van CeraDeco. Een luxe keramische terrastegel als toplaag op een onderlaag van beton.

Vloertegel Vietnamese Hardsteen geschu.

Vietnamese Hardsteen geschuurd & getrommeld 60x60 cm NU € 29,72 per m2 bij Totaaltegel. Producten zijn afkomstig uit eigen import en altijd A-kwaliteit.

Portugese cementtegel Martini Groningen

Deze Portugese Cementtegel bestaat uit de kleuren zwart en wit en heeft een speel en uniek bloemenmotief. Afmeting: 20x20x1,6 cm NU € 45,41 per m2!

Portugese cementtegel Beachy Den Haag

De Beachy Den Haag is een stoere cementtegel in de kleuren zwart, beige en wit! Afmeting 20x20x1,6 cm NU €45,41 p/m2! Bekijk al onze Portugese cementtegels!

Portugese cementtegel Arnhem Sons

Cementtegel met een tijdloos design in de kleuren grijs en wit. Erg mooi als vloer in een keuken, hal of badkamer! Afmeting: 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2

Portugese cementtegel Baronie Breda

De Baronie Breda heeft een prachtig motiefje die zorgt voor een speels geheel. Maatvoering 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel!

Portugese cementtegel Old Amsterdam

Mooie cementtegel met bloemenprint in de kleur grijs met wit! 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel! Bekijk ook de andere Portugese tegels en bestel!

Portugese cementtegel Parc Nijmegen

Deze prachtige Terrazzo Portugese Cementtegel zorgt voor een authentieke uitstraling. Tijdloos & uniek! Afmeting 20x20x1,6 cm €45,41 p/m2 bij Totaaltegel!

Portugese cementtegel Eindhoven Light

Op zoek naar een authentieke cementtegel? De Eindhoven Light is een Terrazzo cementtegel in zachte kleuren. Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2!

Portugese cementtegel Zwolle Ice

Prachtige authentieke Portugese cementtegel in de kleuren groen, wit en zwart. Mooi voor een badkamer, hal, toilet of keukenwand! 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2

Portugese cementtegel Blue Delft

De Blue Delft is een frisse cementtegel in diverse kleuren groen, prachtig voor een badkamer, toilet of hal! Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2!

Portugese cementtegel Port Rotterdam

Mooie en speelse cementtegel in de kleuren beige, zwart en wit! Geschikt voor vloer & wand! Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel!

Portugese cementtegel Cosy Maastricht

De Cosy Maastricht zorgt voor veel warmte en een gezellige sfeer vanwege de zachte kleuren. Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel! 

Portugese cementtegel Olive Roermond

Unieke cementtegel met een mooie olijfgroene kleur en bloemenmotief. Afmeting: 20x20x1,8 cm NU € 45,41 p/m2 bij Totaaltegel!

Keramische wandtegel Craquelé 7,5x15 cm

Mooie keramiek wandtegels met een verouderde look. De Craquelé 7,5x15 cm is leverbaar in 5 kleuren.

Keramische wandtegel Century 15x15 cm

De Century 15x15 cm tegels hebben een oud gebakken uitstraling. Het betreft keramische tegels waardoor ze niet gevoelig zijn voor krassen en vlekken.

Keramische wandtegel Toile Decor 15x15

Vintage Look Portugese Wandtegels met bloemmotiefjes in de afmeting 15x15 cm.

Keramische wandtegel Toile 15x15 cm

Mooie Portugese stijl wandtegel (gepolijst) in drie effen kleuren leverbaar: Azul, Gris en Blanco.

Portugese wandtegel Hidra Jacquard Azul

De Hidra Jacquard Azul 20x20 is een unieke keramische wandtegel met een Portugese Look.

Portugese wandtegel Toile Arabesco Blanc

De Toile Arabesco Blanco is een unieke Keramische Portugese wandtegel met een speels motief.

Portugese Hoektegel Antigua Azul 20x20

De Antigua Azul 001 is een keramische hoektegel die gebruikt kan worden voor het maken van een band/rand rondom het overige tegelwerk. Mix & Match!

Portugese tegels Antigua Mix Gris 20x20

Antigua Mix Gris zijn speelse Portugese tegeltjes met een afmeting van 20x20 cm. Geschikt voor vloer en wand. Dit is een onderhoudsarme keramische tegel!

Portugese tegel Bistro Mix 20x20 cm

Unieke combinatie van Portugese tegeltjes met diverse kleuren en motiefjes. De Bistro Mix heeft een afmeting van 20x20 cm. Het is een keramische tegel.

Portugese hoektegel Antigua Gris 20x20

Antigua Griss hoektegels en randtegels voor het creëren van een eigen patroon met Portugese tegeltjes (keramiek)

Portugese tegel Antigua Mix Azul

Mooie blauw/grijze Portugese Look tegeltjes (keramische tegel) met een speels motiefje. Leverbaar in de afmeting 20x20 cm.

Vloertegels Hardsteen geschuurd 20x20

Vietnamese Hardsteen geschuurde tegeltjes (lichtgrijs) in de afmeting 20x20 cm voor een landelijke uitstraling.

Raamdorpels Hardsteen Licht Gezoet

Hardsteen Blue Cloud licht gezoete raamdorpels tegen een scherpe prijs. Op maat gemaakt vanaf €63,50 p/m1! Bekijk ons gehele assortiment op de website.

Vloertegel Vietnamese Hardsteen 20x20 cm

Vietnamese Hardsteen Soft Finish is een vloertegel met een verouderde uitstraling in de afmeting 20x20 cm.

Portugese tegel Pietra DN Bur Vintage

Prachtige Vintage Look Keramische tegeltjes in Portugese stijl met een verouderde uitstraling.

Mustang Black Leisteen vloertegels

Totaaltegel biedt Leisteen Mustang black aan uit eigen import. Deze tegel is verkrijgbaar in diverse afmetingen (binnen en buiten), voor de beste prijs.

Keramische terrastegel Quartz Bianco

De Quartz Bianco is een keramische tuintegel die licht van kleur is. Momenteel is deze beschikbaar tegen een outlet prijs! Informeer geheel vrijblijvend.

Keramiek Terrastegel Naxos Esedra Olimpi

Een mooie lichte terrastegel uit de Naxos serie. Dit is een keramische tegel voor uw terras die zijn kleur niet verliest. Tevens is deze tegel krasvast.

Portugese tegel Hoekstuk & Rand

Portugese cementtegel hoekstukken en randstukken voor het maken van een kader rondom de tegels. Afmeting 20x20x1,6 cm NU € 3,09 p/stuk bij Totaaltegel!

Portugese tegels Hoekstuk & Randstuk

Portugese cementtegels hoekstukken en randstukken voor het maken van een kader rondom de Portugese tegels! Mix & Match! NU € 3,09 p/st bij Totaaltegel!

Basalt Vensterbank Gezoet

Basalt vensterbanken hebben een mooie antracieten kleur. Dit materiaal wordt erg veel toegepast door de duurzame eigenschappen. Al vanaf €44,50 p/m1!

Composiet White Vensterbank

Gepolijste Composiet vensterbank met een witte kleur. Deze vensterbank is al verkrijgbaar vanaf €39,50 p/m1. Bekijk ons gehele assortiment op onze website!

Chinese Hardsteen Vensterbank

Gezoete Chinese Hardsteen vensterbanken van Totaaltegel. Een lichtgrijze kleur en een scherpe prijs. Al verkrijgbaar vanaf €38,- p/m1. Ga naar de website!

Graniet Steel Vensterbank

Steel Grey, ook wel Silver Grey Graniet vensterbanken hebben een mooie donkere grijze kleur. Tevens hebben ze een gewolkt oppervlak. Al vanaf €58,- p/m1!

Hardsteen Raamdorpel Geschuurd

Hardsteen Blue Cloud geschuurde raamdorpels, de goedkoopste van NL. Op maat gemaakt al vanaf €63,50 p/m1! Bekijk ons gehele assortiment op onze website.

Basalt Raamdorpel

Mooie Olivian Black Basalt raamdorpels scherp geprijsd. De raamdorpels hebben een donkere antracieten kleur en zijn gezoet bewerkt. V.a. €85,- p/m1 op maat.

Hardsteen Raamdorpel Gezoet

Hardsteen Blue Cloud gezoet raamdorpels tegen een scherpe prijs. Op maat gemaakt al vanaf €63,50 p/m1! Bekijk ons gehele assortiment op onze website.

Vietnamese Hardsteen Gezoet

De mooiste partijen Vietnamese Hardsteen Soft Finish bij Totaaltegel. 60x60 cm NU € 37,97 per m2. A-kwaliteit producten uit eigen import.

Leisteen Mustang terrastegel

De Leisteen Mustang Black is een tijdloze terrastegel met een donkergrijze kleur. Verkrijgbaar in diverse afmeting voor de laagste prijs bij Totaaltegel.

COLLECTIES
RECENSIES
CONTACT
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
0778514973
marketing@totaaltegel.nl
www.totaaltegel.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag
Totaaltegel

Naam Adres Email Tel Soort Datum
Sandra HoogeveenZwaagdijk 425 1685pd Zwaagdijk-West sandrahoogeveen@hotmail.com0623886866https://www.wonen.nl/27 - 2 - 2018
Wilma ProtPrinsenhove 126 4336 HE Middelburgwprot@hotmail.com0653466583https://www.wonen.nl/25 - 2 - 2018