Profielfoto van Totaal Tegel

Totaal Tegel

Stationsstraat 162, 5963 AC Hegelsom

Over ons

Totaaltegel is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor zeer scherpe prijzen.

Totaaltegel

Totaaltegel biedt keramische en natuursteen tegels aan voor binnen en buiten. Wij bieden je een excellent advies waarbij we kijken naar jouw specifieke wensen en ons advies afstemmen op jouw woonsituatie. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten en partijen. Wij stellen ons assortiment samen door goed te luisteren naar wensen, de trends te volgen en onze contacten met leveranciers over de hele wereld zorgvuldig te onderhouden. Zo kunnen wij de mooiste keramische en natuursteen tegels aanbieden. 

In onze showroom en showtuin zijn diverse keramiek en natuursteen tegels in groter oppervlak te bekijken. In onze showroom kun je terecht voor keramische tegels, natuursteen tegels  en onze exclusieve Franse Dallen. Het assortiment bestaat daarnaast uit wandtegels, mozaiek tegels, muurbekleding, terrastegelsgebakken klinkers, bouwmaterialen zoals raamdorpels en vensterbanken, tuinmaterialen zoals vijverranden, muurafdekkers, paalmutsen en zwembadranden.