Foto: 2022/Showroom-Vianen-Nibo-Stone.jpg

15% korting op de nieuwste collectie vloertegels van Nibo Stone

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woonkamer, keuken of hal en heb jij 2e Paasdag nog geen plannen? Kom dan naar Nibo Stone in Vianen of Venlo.

Ontdek hun zeer uitgebreide collectie vloertegels in natuursteen en keramiek. Koop jij tussen 15 april en 1 mei jouw droomvloer, dan kun je gebruikmaken van de waanzinnige Package Deal die Nibo Stone dan heeft. Je koopt dan namelijk niet alleen je vloertegels met 15% korting, maar je ontvangt ook nog eens 10% korting op de kosten voor het leggen. Wil je graag vloerverwarming, dan betaal je daarvoor ook 10% minder! En deze actie geldt ook voor de nieuwste collectie vloertegels van het bedrijf.

Grote collectie vloertegels

Het assortiment van Nibo Stone bestaat uit natuursteen en keramische tegels, die door het bedrijf zelf al decennia lang worden geimporteerd vanuit groeves en fabrieken van over de hele wereld. Ze gaan mee met de trends en vullen hun collectie zeer regelmatig aan met nieuwe vloeren, zoals de razend populaire houtlooktegels en extra grote betonlook tegels. Ook de collectie natuursteen tegels is ongekend groot en ook de aanwezige vakkennis bij het van oorsprong zijnde natuursteenbedrijf is enorm.

Vloerverwarming levert veel voordelen op

Wist je dat je met vloerverwarming tot wel 25% kunt besparen op je energiekosten? Het is dus zeker de moeite waard om je vloertegels hiermee te combineren. En er zijn nog meer voordelen. Je hebt niet meer van die ontsierende radiatoren en houdt meer ruimte over om je meubels te plaatsen. Er is een betere luchtvochtigheid en er is minder ronddwarrelend stof. Bovenal voelt het veel aangenamer omdat de ruimte gelijkmatiger wordt verwarmd. Besluit je om je vloertegels in combinatie met vloerverwarming aan te schaffen, dan ontvang jij tussen 15 april en 01 mei niet alleen 15% korting op je vloertegels maar ook nog eens 10% korting op de installatie van de vloerverwarming!

Vakkundige plaatsing door een professionele tegelzetter

Je vloer laten leggen door een vakkundige tegelzetter geeft met zekerheid het mooiste resultaat. Natuurlijk kan een beetje handige doe-het-zelver prima zelf een tegelvloer leggen, maar zijn de tegels van natuursteen of van een extra groot formaat, dan is het al snel toch verstandiger om dit aan een vakman over te laten. Nibo Stone werkt met een uitgebreid landelijk netwerk van professionele tegelzetters met jarenlange ervaring in het leggen van natuursteen en keramiek. Ze zijn volledig op de hoogte van het assortiment van Nibo Stone en kennen het product door en door. Koop jij jouw vloertegels tijdens de actieperiode inclusief het leggen, dan ontvang je niet alleen 15% korting op de vloertegels, maar ook nog eens 10% op de plaatsing door een van de leggers uit het netwerk van Nibo Stone.

XXL-showrooms voor maximale beleving

Nibo Stone heeft twee grote showrooms waar alle vloeren op grote beloopbare oppervlaktes zijn gelegd. Zo kun je heel goed ervaren hoe de vloer er in zijn geheel uit ziet. De showroom in Vianen, centraal in Nederland, is maar liefst 2.600 m2 groot en die in Venlo 2.400 m2. Zeker de moeite waard om een van de showrooms te bezoeken. Maak wel even een afspraak via de website van Nibo Stone, dan ben je er zeker van dat de verkoopadviseur alle tijd voor je heeft om jouw vragen te beantwoorden op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Reacties