Profielfoto van Kersbergen natuursteen vloeren

Kersbergen natuursteen vloeren

De Zodeslagen 5, 4233 GK Ameide

Over ons

Kersbergen is hét adres voor natuursteen vloeren & oude bouwmaterialen passend in de stijl van Landelijk Wonen en Stijlvol wonen.

Wie zijn wij?

Verborgen op het industrieterrein van Ameide is de showroom van Kersbergen te vinden. Wat ruim 20 jaar geleden als handelsonderneming in oude bouwmaterialen begon, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in natuursteenvloeren en oude bouwmaterialen. In de uitgebreide showroom, een voormalig glasblazerij, is vrijwel elke soort natuursteenvloer te vinden dat past in de sferen van Landelijk Wonen en Stijlvol wonen. '

Uw vloer, onze passie'

Met deze slogan willen wij duidelijk maken dat een vloer kiezen, meer dan alleen kijken naar de kleur van de steen is. Wij denken graag met onze klanten mee en helpen met de keuze van een geschikte natuursteen vloer die past bij de stijl van het huis, het interieur en de gezinssituatie.

Assortiment

In onze showroom hebben wij diverse natuursteen tegels als voorbeelvloeren geplaatst, zodat u het in groter oppervlak kunt bekijken. U krijgt in de showroom een goed idee van de mogelijkheden in Bourgondische dallen, Belgisch hardsteen, travertin vloeren en diverse andere natuursteen dallen afkomstig uit Marokko, Egypte en anderen. 

Contact en Showroom

De Zodeslagen 5
4233 GK Ameide (Zuid-Holland)
0183 600993

Openingstijden
ma - vrij: 08:00 - 17:00
zat: 09:00 - 16:30

Wilt u 's avonds een bezoek brengen aan onze showroom, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem ook eens een kijkje op onze website