Foto: natuursteenvloer

Zachte pasteltinten in natuurstenen vloeren is dé trend van 2021

Natuurstenen vloeren zijn er in allerlei kleuren, bewerkingen en maatvoeringen.

De meest bekende bewerkingen zijn de gezoete (zijdeglans) en gepolijste (hoogglans) tegels, maar daar stopt het niet bij. Kersbergen heeft een uitgebreid assortiment natuurstenen vloertegels in allerlei kleuren en bewerkingen, afkomstig uit groeves van de gehele wereld.

Één type natuurstenen vloer springt er momenteel uit: ‘de dallen vloeren uit Marokko’. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, bewerkingen en bovendien prachtige pasteltinten. De Marokkaanse tegels hebben een vergelijkbare uitstraling als de Franse Bourgondische dallen, maar zijn aanzienlijk goedkoper.

De Marokkaanse tegels zijn toepasbaar in vrijwel elke interieurstijl. Door het uitgebreide kleurenpalet van pasteltinten waaruit kan worden gekozen en de verschillende maatvoeringen, is er altijd een vloertegel die past bij uw interieurwens. Veel van de kleurtinten zijn door Kersbergen vernoemd naar plaatsnamen en streken, zoals Emelion, Fez en Montpellier.

Genot van natuurstenen vloer in combinatie met vloerverwarming & vloerkoeling

Vrijwel elke natuurstenen vloer is geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Dit geldt ook voor de natuurstenen vloertegels uit Marokko. Door het gebruik van vloerverwarming met een natuurstenen vloer, heeft u een heerlijke vloer waarop geleefd kan worden.

De laatste jaren worden veel nieuwbouwwoningen opgeleverd met een
verwarmingssysteem dat zowel kan verwarmen als ook kan koelen. Ook hier zijn deze tegels geschikt voor en bied het de mogelijkheid om in de zomer uw woning te koelen met uw vloerverwarmingssysteem.

De Marokkaanse natuurstenen tegels in het echt bekijken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw woning en wilt u de vloertegels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom van Kersbergen in Ameide en laat u adviseren over de mogelijkheden voor uw woning. In de showroom zijn alle mogelijkheden in natuurstenen vloeren als voorbeeldvloeren te zien.

 Meer informatie: www.kersbergen.nl

Meer van Kersbergen natuursteen vloeren
Reacties