Primabad Rise - 2022

Stijlvol keramiek met een fijne bladlijn of stoer en robuust beton in drie krachtige kleuren en verfijnd met afdekblad en opbouwkommen.

Primabad Rise

Yin en Yang. De serie Rise biedt de optie tussen verschillende tegenpolen. Stijlvol keramiek met een fijne bladlijn of stoer en robuust beton in drie krachtige kleuren en verfijnd met afdekblad en opbouwkommen. Gecombineerd met het sterke lijnenspel van tussenliggende ladefronten zorgt dit voor een machtig, maar gebalanceerd aanzicht.
De onderkasten kennen een uitvoering die bijzonder fraai oogt en zijn voorzien van luxe laden met sluitdemping. Diverse greepvarianten zijn mogelijk, van opbouwgrepen tot verschillende greeploze oplossingen. Bedieningsgemak door PRIMABAD ten top.

Het RISE – meubel van PRIMABAD is leverbaar in:
• Keramiek, beton en opbouwkommen.
• 5 breedtematen (60-80-100-120-en 141 cm).
• 31 decor en 9 special corpus -en frontkleuren.

Een badkamer is niet compleet zonder een stijlvol en passend meubel. Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. Een badkamer met een badmeubel aangepast aan uw persoonlijke wensen. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design smelten samen in uw perfecte badmeubel.