Profielfoto van Instamat
Instamat
Spinfondsweg 15, 8171 NT Vaassen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Designradiator Serie T van Instamat

Mooi om te zien, duurzaam én energiebesparend: een designradiator geeft niet alleen comfortabele warmte af, maar is ook nog eens een echte blikvanger.

Dat geldt zeker voor de Serie T designradiator; een veelzijdig meubel dat past in iedere ruimte in huis. De ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez wilden met een enkel stuk aluminium een letterlijk en figuurlijk warm object realiseren. En dat is gelukt: door de verschillende uitvoeringen gaat het ontwerp perfect op in het interieur en neemt het de vorm aan van een meubelstuk. Verrassend en veelzijdig!

Verschillende uitvoeringen, vele kleuren

De Serie T bestaat uit vier verschillende uitvoeringen designradiatoren. Deze zijn gemaakt van recyclebaar aluminium met een hoge warmte overdracht. Daarnaast zijn de radiatoren energiebesparend en duurzaam door de kleine waterinhoud. Alle types zijn leverbaar in diverse RAL-kleuren, verschillende lengte- of hoogtematen en in een verticale of horizontale uitvoering. De veelzijdigheid van het design van de Serie T maakt dat deze modellen niet alleen geschikt zijn voor de badkamer, maar ook voor andere ruimtes in je woning. Een optimale combinatie van warmte, functionaliteit en design!

Meer Serie T