Profielfoto van Instamat
Instamat
Spinfondsweg 15, 8171 NT Vaassen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Designradiatoren serie Volata

Deze fraaie radiatoren vallen op door hun minimalistische en strakke design. De Volata is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Serie Volata - Topdesign radiatoren!

De serie Volata kan worden uitgerust met diverse accessoires. Het prachtige design maakt deze modellen niet alleen geschikt voor de badkamer maar ook voor andere ruimtes in het huis. Ontworpen door industrieel designer Andrea Crosetta.

Verschillende uitvoeringen

De serie Volata bestaat uit vier verschillende uitvoeringen design radiatoren. De radiatoren zijn gemaakt van gladde aluminium delen van slechts 4 mm dik. Hét antwoord op de steeds specifiekere eisen van een continu veranderende markt en ideaal voor de kleinere badkamer. De radiatoren kunnen door hun symmetrische en compacte ontwerp zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht. Een speelse look wordt gecreëerd door te kiezen voor een uitsparing in de plaat of een verfijnde houder van chroom, functioneel voor het ophangen van handdoeken of kleding. De uitvoering met de spiegel maakt de collectie compleet. Het optisch doorlatende oppervlak laat de strakke lijnen van het ontwerp prachtig uitkomen.

Andrea Crosetta

Geboren in 1968 groeide designer Andrea Crosetta op in een wereld van kunst, muziek en architectuur. Hij studeerde op de middelbare school van de kunsten, en later aan de Universiteit van Venetië. Al in de jaren negentig, werden zijn eerste designradiatoren geproduceerd, deze werden direct zeer goed ontvangen in de markt. Inmiddels zijn diverse door hem ontworpen producten bekroond met prestigieuze prijzen.

Klik hier voor uitgebreide informatie.