Kermi therm-x2 paneelradiatoren

Energiebesparende en duurzame radiatoren met een fraaie vormgeving

Energiebesparende radiator

Kermi energiebesparende radiatoren combineren een aantrekkelijk, hoogwaardig design met innovatieve technologie en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en talrijke trendy kleurvariaties.

x2-technologie

De gepatenteerde x2-technologie is mede ontwikkeld voor lage temperatuur systemen en is dus bij uitstek geschikt voor moderne, energiezuinige warmtebronnen zoals warmtepompen, hr-ketels en thermische zonne-energie. De therm-x2 paneelradiatoren leveren een energiebesparing tot 11% op. Bovendien is de opwarmtijd 25% korter ten opzichte van conventionele paneelradiatoren. Het gevoel van comfort hangt sterk af van de stralingswarmte van een radiator. Door de gepatenteerde x2-technologie is de gemiddelde oppervlaktetemperatuur van de frontplaat duidelijk hoger en geeft de therm-x2 radiator tot 100% meer stralingswarmte af.

De praktische aansluitmogelijkheden geven de therm-x2 radiatoren flexibiliteit bij de installatie, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Een breed scala van verschillende soorten en maten en de meerdere aansluitmogelijkheden, bieden altijd de perfecte oplossing voor elke ruimte en iedere warmtebehoefte. Alle therm-x2 radiatoren worden in Duitsland geproduceerd en voeren met trots het predicaat ‘Made in Germany’.

Kermi GmbH

Het merk Kermi staat voor innovatieve oplossingen, trendsettend design, hoge kwaliteit, functionaliteit, comfort en betrouwbaarheid. Kermi is één van de Europese toonaangevende fabrikanten met betrekking tot oplossingen in het huis op het gebied van verwarmingssystemen. Tevens is Kermi marktleider op het vlak van paneelradiatoren in Duitsland. In Nederland zijn deze radiatoren exclusief verkrijgbaar bij Instamat Warmtetechniek BV.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.kermi-x2.nl