Profielfoto van Instamat
Instamat
Spinfondsweg 15, 8171 NT Vaassen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Designradiator Flaps

Met de Flaps is er een innovatief idee ontstaan voor het gebruik van radiator in combinatie met een handdoek.

Flaps designradiator van Instamat

Het idee van deze radiator ontstond uit een studie naar de vormen en functie van een vlakke paneelradiator. De strakke heldere lijnen veranderen wanneer er handdoeken in de openingen worden gelegd. Dit maakt deze designradiator tot een dynamisch designobject in de badkamer en/of keuken. De Flaps is vervaardigd uit recyclebaar aluminium met een hoge warmte overdracht. De voorkant is gemaakt van een 3mm dik paneel die wordt onderbroken door openingen (Flaps). Deze Flaps geven de radiator ook haar naam en zijn bedoeld als handdoekhouders.

De Flaps heeft een vaste lengte en twee hoogte maten. Er kan gekozen worden voor de openingen aan de bovenzijde of onderzijde. De aansluiting 50mm aan de onderzijde. De Flaps is leverbaar in verschillende kleuren, de standaard kleur is wit RAL9016.

Victor Vasilev

De bekende ontwerper Victor Vasilev is van Bulgaarse afkomst. Hij studeerde in Milaan en Kopenhagen. In 2004 opende hij zijn eigen designstudio in Milaan. In 2010 heeft hij zijn eerste designprijs gewonnen. Inmiddels heeft hij samengewerkt met de verschillende bekende merken als Living Divani en Boffi.

Info

Klik hier voor meer informatie.