Stretta designradiator

Deze radiator valt op door zijn strakke design en fraaie afwerking en is toe te passen in alle ruimtes van huis en kantoor.

Multifunctioneel

De Stretta is een verticale radiator en heeft een vlakke voorkant en strak omgevouwen zijkanten. Hierdoor zijn er geen naden zichtbaar. Achter deze omkasting bevindt zich een verticale dubbele paneelradiator met convectie lamellen. Standaard is de Stretta voorzien van zes aansluitingen.

De optionele handdoekbeugel maakt de Stretta ook geschikt voor de badkamer en keuken. De handdoekbeugel is gemaakt van geborsteld roestvaststaal en kan zowel van links als van rechts worden gemonteerd, op verschillende hoogtes. Ook kunnen er meerde handdoekbeugels op één radiator worden gemonteerd.

Energiebesparend

De Stretta is voorzien van energie besparende technologie. Als de radiator opwarmt, zal eerst de voorkant volledig warm worden en daarna pas de achterkant. Dit heeft als voordeel dat de opwarmtijd aanzienlijk wordt verkort en de warmtestraling van de radiator wordt verhoogd. Dit geeft een maximaal gevoel van comfort. Ook maakt deze technologie de radiator geschikt voor gebruik van lage temperatuursystemen. 

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie klik hier!