Profielfoto van Unica Vloeren

Unica Vloeren

Röntgenstraat 6, 3261 LK Oud-Beijerland
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

Unica Vloeren - Al meer dan 35 jaar vakmanschap. Unica Vloeren voor elke ruimte!

Unica Vloeren heeft verschillende soorten kunststof vloerafwerkingen zoals gietvloeren, troffelvloeren, grindvloeren en marmerstone. Wij weten als geen ander dat de aankoop van een vloer een investering in uw gebouw of woning is. Daarom stellen wij u als klant centraal! Samen met u stellen wij een vloer samen die het beste past, namelijk de optimale combinatie van uw wensen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Al meer dan 35 jaar ligt ons accent niet op produceren maar op een goede kwaliteit.Showroom ... alles op één adres! 

U bent van harte welkom in de showroom te Oud-Beijerland waar u met eigen ogen de natuurlijke uitstraling van een grindvloer kunt ervaren, met eigen voeten kunt voelen hoe prettig het aanvoelt en u zich kunt laten inspireren door de kleurschakeringen en foto’s van gerealiseerd werk.

Het is mogelijk van gedachte te wisselen aan de hand van een meegebrachte plattegrond van uw woning. Of spelen met tinten aan de hand van meegebrachte kleurstalen van bijvoorbeeld uw raamdecoratie. Of een vrijblijvende kostenbegroting laten maken. En verder natuurlijk ... uw fantasie de vrije loop laten.

Wilt u advies? Bel dan voor een afspraak op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Of bekijk onze website voor meer informatie: Unica Vloeren  Graag tot ziens!