Profielfoto van Lamett

Lamett

Ter Donkt 2, 8540 Deerlijk

Over ons

Lamett is in minder dan 15 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in Europa op het vlak van vloeren. Met onze kwalitatieve collecties in parket en Parquetvinyl (PVC) bieden we een vloer voor elke stijl en elk budget. Het kloppend hart van de firma ligt nog steeds in Deerlijk, België maar we verkopen vloeren in gans Europa en ver daarbuiten.

Onze visie? Floors designed for life.
Een vloer legt de basis van elke ruimte. Dat mag je gerust letterlijk nemen, want een goede vloer brengt rust naar binnen. De warme eenvoud van de natuur. Hoe hard het leven ook wiebelt. Met je voeten op de vloer verstomt al dat geraas tot een zacht geruis, en wordt elk moment thuis een verademing. Onze vloeren zijn een blanco canvas voor een leven dat je zelf aankleedt. Een leven dat draait om genieten. Koesteren. Ontspannen. Om leven in de puurste zin van het woord.

Parket en Parquetvinyl
Lamett produceert en verdeelt al sinds het begin eikenhouten parketvloeren. Vandaag is er een ruim aanbod in planken- en visgraatvloeren. In 2018 lanceerden we Parquetvinyl, een pvc-vloer die de pracht van écht hout combineert met het gemak van vinyl.  Maar we bleven niet stilzitten... Parquetvinyl werd dankzij hoogtechnologische innovaties geoptimaliseerd waardoor het vandaag bijna niet te onderscheiden is van echt parket. 

Lamett Parquetvinyl

Vloerverwarming natuurlijk!
Alle parket- en Parquetvinyl-collecties van Lamett zijn geschikt voor vloerverwarming en -koeling. 

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek één van onze verkooppunten bij u in de buurt.  Uiteraard vind je op onze website al heel veel info.  Mis niets van Lamett en volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram

Interessante links: 

brochure stalen bestellen room viewer

Brochure downloaden - Stalen bestellen - Bekijk de collecties in jouw ruimte met de room viewer