Profielfoto van Motionvloer BV

Motionvloer BV

Hettenheuvelweg 8, 1101 BN AMSTERDAM Z-O

Over ons

Motion Gietvloeren biedt u een naadloos, strak vloerensysteem waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien. Een gietvloer van Motion zorgt voor een ruimtelijk effect, waarbij de esthetiek optimaal tot uiting komt. Of u nu kiest voor de Motion MONO, de Motion MIX of een design gietvloer compleet op maat. Een motion Gietvloer maakt uw ruimte compleet.

 

 

Bedrijfsprofiel
EEN GIETVLOER VAN MOTION GIETVLOEREN

Wij zijn reeds jarenlang actief op het gebied van gietvloeren. Motion legt dan ook jaarlijks honderden gietvloer projecten, zowel zakelijk als particulier.

Een Motion Gietvloer: vloeibare emotie op maat
Motion Gietvloeren biedt u een naadloos, strak vloerensysteem waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien. Een gietvloer van Motion zorgt voor een ruimtelijk effect, waarbij de esthetiek optimaal tot uiting komt. Of u nu kiest voor de Motion MONO, de Motion MIX of een design gietvloer compleet op maat. Een motion Gietvloer maakt uw ruimte compleet. Daarnaast bieden wij u een kwalitatief hoogwaardig gietvloersysteem: het Motion Solid Strong System. Motion Gietvloeren opereert in het hogere segment van de markt en wordt o.a. toegepast in: woningen, winkels, kantoren, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van expertise en toegepaste materialen, onderscheidt Motion Gietvloeren zich van andere aanbieders. Daarbij hanteren wij een uitstekende prijs, kwaliteit verhouding.Op de website kunt u de technische informatie rustig nalezen, informatie bekijken over de kleur en uitvoering of onze speciale vloeren bekijken of een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen die binnen 48 uur bij u op de deurmat ligt.
oom te Amsterdam of Geleen. Kijk ook eens op www.motionvloer.nl en www.gietvloeren.nl 
     
   
 
   
   


 

Artikelen

meest recent

Motion MONO gietvloer

De Motion MONO gietvloer wordt vervaardigd op basis van één kleur. Eenvoud en serene rust, de puurheid van de Motion MONO gietvloer laat meubels beter uitkomen.  De Motion MONO gietvloer is verkrijgbaar in bijna iedere kleur. De kleur kan worden gekozen uit de RAL-, Sikkens- en Sigmawaaiers. Aan de hand van monsterborden en kleuradvies wordt er gezocht naar de juiste kleur. De Motion MONO gietvloer past zich aan op ieder interieur. Het strak naadloze uiterlijk is toepasbaar in iedere ruimte, van woonkamer tot badkamer, van slaapkamer tot entree.  De Motion MONO gietvloer wordt vervaardigd op basis van hoogwaardig polyurethaan. De elastische kunststof voelt aangenaam aan en beschikt over de eigenschappen van een echte woonvloer! De Motion MONO gietvoer is o.a. dempend, naadloos, antistatisch en antiallergisch, vloeistofdicht en ruimtelijk.

Motionvloer BV

Motion Nature Gietvloer

De Motion Nature gietvloer is de cementgebonden gietvloer op basis van puur natuurlijke materialen. Ultieme betonlook effecten en kleurschakeringen in uw natuurlijke gietvloer. Terug naar de uitstraling van een echte betonvloer. Echter met de eigenschappen van een comfortabele vloer. Verkrijgbaar in iedere kleur past de Motion Nature zich naadloos aan op ieder interieur. De Motion Nature gietvloer vertoont een subtiel betonlook effect.  De Motion Nature gietvloer wordt opgebouwd in meerdere lagen. De matte afwerking beschermt de vloer tegen krassen en slijtage. Een duurzame afwerking met de esthetische uitstraling voor iedere ruimte, van woonkamer tot slaapkamer, van keuken tot entree. 

Motionvloer BV

Motion Image gietvloer

De Motion Image gietvloer. De transparante gietvloer over uw eigen logo of afbeelding. De Motion Image gietvloer is te allen tijde uniek.  Altijd een persoonlijke vloerafwerking willen hebben, de Motion Image is de eyecatcher voor iedere ruimte. De Motion Image gietvloeren worden op basis van hoogwaardig materiaal vervaardigd en zijn toepasbaar in iedere ruimte, zowel in nieuwbouw als bestaande bouw.  U bepaalt zelf de uitstraling. Kies zelf de afbeelding of foto en een matte of hoogglans afwerking.  

Motionvloer BV
Bekijk alle 6 artikelen

Collecties

+ 13
+ 4
+ 12
+ 11
+ 4
Bekijk alle 18 collecties