Profielfoto van Motionvloer BV

Motionvloer BV

Hettenheuvelweg 8, 1101 BN AMSTERDAM Z-O

Artikelen

6

Motion MONO gietvloer

De Motion MONO gietvloer wordt vervaardigd op basis van één kleur. Eenvoud en serene rust, de puurheid van de Motion MONO gietvloer laat meubels beter uitkomen.  De Motion MONO gietvloer is verkrijgbaar in bijna iedere kleur. De kleur kan worden gekozen uit de RAL-, Sikkens- en Sigmawaaiers. Aan de hand van monsterborden en kleuradvies wordt er gezocht naar de juiste kleur. De Motion MONO gietvloer past zich aan op ieder interieur. Het strak naadloze uiterlijk is toepasbaar in iedere ruimte, van woonkamer tot badkamer, van slaapkamer tot entree.  De Motion MONO gietvloer wordt vervaardigd op basis van hoogwaardig polyurethaan. De elastische kunststof voelt aangenaam aan en beschikt over de eigenschappen van een echte woonvloer! De Motion MONO gietvoer is o.a. dempend, naadloos, antistatisch en antiallergisch, vloeistofdicht en ruimtelijk.

Motionvloer BV

Motion Nature Gietvloer

De Motion Nature gietvloer is de cementgebonden gietvloer op basis van puur natuurlijke materialen. Ultieme betonlook effecten en kleurschakeringen in uw natuurlijke gietvloer. Terug naar de uitstraling van een echte betonvloer. Echter met de eigenschappen van een comfortabele vloer. Verkrijgbaar in iedere kleur past de Motion Nature zich naadloos aan op ieder interieur. De Motion Nature gietvloer vertoont een subtiel betonlook effect.  De Motion Nature gietvloer wordt opgebouwd in meerdere lagen. De matte afwerking beschermt de vloer tegen krassen en slijtage. Een duurzame afwerking met de esthetische uitstraling voor iedere ruimte, van woonkamer tot slaapkamer, van keuken tot entree. 

Motionvloer BV

Motion Image gietvloer

De Motion Image gietvloer. De transparante gietvloer over uw eigen logo of afbeelding. De Motion Image gietvloer is te allen tijde uniek.  Altijd een persoonlijke vloerafwerking willen hebben, de Motion Image is de eyecatcher voor iedere ruimte. De Motion Image gietvloeren worden op basis van hoogwaardig materiaal vervaardigd en zijn toepasbaar in iedere ruimte, zowel in nieuwbouw als bestaande bouw.  U bepaalt zelf de uitstraling. Kies zelf de afbeelding of foto en een matte of hoogglans afwerking.  

Motionvloer BV
Terug naar bedrijf