Tuin

De buitenkamer. Het is inmiddels een gevestigd begrip.

Steeds meer vieren we het leven in de tuin. Relaxen, koken, drinken, badderen, eten; alles kan in de buitenlucht. Maak van de tuin jouw eigen plekje.

Tuinmeubels

Buitenmeubelen zijn er in alle soorten en maten. Wil je heerlijk onder de parasol genieten van je drankje of onderuitgezakt bruinen in de zon? Comfortabel buitenmeubilair een eerste vereiste. En dat het oog ook wat wil, dat staat buiten kijf.

Bekijk meer tuinmeubels

Buiten koken

De buitenkeuken is niet meer weg te denken. Had je vroeger voldoende aan een simpele barbecue,tegenwoordig kun je ook koelen,spoelen,bakken en braden buiten.

En wat dacht je van een heerlijke tuinhaard om je avonden buiten te verlengen?

Ontdek ook deze tuinhaarden en bbq's

De mooiste verlichting


Genieten van je tuin doe je overdag, maar natuurlijk ook 's avonds. De tuin is een prima plek om te vertoeven wanneer de zon onder gegaan is. Tuinverlichting is hierbij onmisbaar. Planten worden in de avonduren in het zonnetje gezet als je hun mooiste kanten nog eens uitlicht. 

Meer tuinlampen zien?

Overkapping: buiten zijn en toch binnen zitten 

Nog vaker en nog langer kunnen we van het ‘buiten zijn’ genieten. Van het zonnetje, de frisse lucht en de buitenspelende kinderen. Bij twijfelachtig weer is de keuze tussen binnen of buiten een stuk makkelijker geworden.

Bekijk ook deze overkappingen

Spetter, spieter, spater

 

Een frisse duik in het zwembad, onderuitzakken in warm water in de hottub of zweten in de sauna. Volledig ontspannen, het kan allemaal in jouw achtertuin!

Je kunt ook voor deze baden kiezen

Met deze elementen creëer jij die fijne wellness tuin

Hoe je een tuin nou gezellig maakt is een vraag die vaak wordt gesteld bij Temm & Tuin. Daar heeft Jan een aantal handige tips voor. “Gebruik grote objecten in plaats van allemaal kleine. Bijvoorbeeld als het gaat om bomen, zet niet 5 kleine bomen in je tuin, maar kies voor 2 grote bomen. Daarnaast is sfeerverlichting belangrijk. Dat is in deze tijd echt niet meer weg te denken. Zo kun je bijvoorbeeld onder de bomen spotjes plaatsen die de bomen mooi uitlichten. Dat geeft een hele fijne sfeer.”