Profielfoto van Borek parasols | outdoor furniture
Borek parasols | outdoor furniture
Bedrijfsweg 7, 5061 JX Oisterwijk
maandag
09:00 - 17:30
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Hybrid family expansion

De luxe lounge serie - gemaakt van duurzaam plantage teak - krijgt komend seizoen familie-uitbreiding.

Mensen verlangen meer dan ooit naar luxe vakantiebestemmingen en zonovergoten oorden. Dat verlangen pakt Frans van Rens feilloos op in zijn collectie Hybrid voor Borek. De luxe lounge serie - gemaakt van duurzaam plantage teak - krijgt komend seizoen familie-uitbreiding. Borek outdoor furniture staat immers pal voor het ultieme familiegevoel. De Dutch designer voert na de succesvolle introductie een flinke upgrade door in 2022, van dining naar complete lounge.

Het signatuur van Hybrid is onmiskenbaar. De aluminium rugsteunen en schuin lopende houten poten, springen aangenaam in het oog. De dining chair is wat smaller uitgevoerd en - evenals de lounge variant en sofa – verrijdbaar. Deze items zijn namelijk uitgerust met onzichtbare wielen, wat het gebruiksgemak enorm verhoogt. Moeiteloos en geluidsarm verplaatsen zorgt voor een optimale gebruikerservaring en daarmee voor een verrassende upgrade naar de next level Premium Buitenleven.
De nieuwe tafels en niet te vergeten het ligbed en daybed maken de collectie helemaal compleet. De Hybrid familie straalt kracht en een tijdloos design uit.