Profielfoto van Morsø
Morsø
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:30
zondag
Gesloten

Forno pizza oven

Met Morsø Grill Forno pizza-oven bak je heerlijke pizza's én geniet je van de warmte.

Morsø Grill Forno

Het speciale oppervlak van het grillrooster heeft talloze kleine poriën die het vet en aroma's van het vlees absorberen. Een unieke functie die ervoor zorgt dat het vlees gegrild is in zijn eigen sappen.

Deze unieke Morsø Pizza oven wordt vervaardigd van gecoat gietijzer. Je plaatst hout in het midden van deze Morso Pizza oven. Op deze manier breng je de Morsø Pizza oven op temperatuur. Als de Morsø Pizza oven warm genoeg is schuif je het brandende hout naar de zij-en achterkant. Je plaatst je pizza in de Morsø pizza oven. Als je geen pizza meer wenst te bakken, kun je de Morsø Pizza oven verder gebruiken als open tuinhaard.

Morsø Pizza oven

Een echte 'Italiaan', in je eigen achtertuin. Deze unieke Morsø Pizza oven wordt vervaardigd van gecoat gietijzer. Je plaatst hout in het midden van deze Morsø Pizza oven. Op deze manier breng je de Morsø Pizza oven op temperatuur. Als de Morsø Pizza oven warm genoeg is, schuif je het brandende hout naar de zij-en achterkant.

De Morsø Forno is de openhaard die comfort brengt op het terras en tegelijkertijd de mogelijkheid biedt in enkele minuten, knapperige, krokante pizza's en perfect brood te bereiden.

Van binnen is de oven net zo gevormd als een echte Italiaanse steenoven. De brede en lage verbrandingskamer zorgt ervoor dat je een optimale stralingswarmte krijgt en goed plaats hebt om het vuur naar de zijkant te schuiven, wanneer er delicatessen moeten worden klaargemaakt. De oven is gemaakt van sterk, geëmailleerd gietijzer.