Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De voordelen van Gietvloeren

Bij Motion Gietvloeren zijn er alleen maar voordelen. Kies je voor PU of cement gebonden, er is er altijd eentje die bij je past.

De voordelen van een gietvloer

Gietvloeren zijn naadloos en zorgen voor strakke en moderne sfeer, maar zijn evengoed ook met klassiekere stijlen te combineren. De vloer kan worden doorgetrokken door het hele huis, aangezien de vloer waterdicht is. Dus ook in natte ruimtes zoals de badkamer. Zo heb je gee naden of kieren waar vuil in kan blijven zitten. Dit maakt je interieur ruimtelijker, zorgt voor meer eenheid en je creëert rustigere sfeer.

Alle Motion Gietvloeren zijn geluiddempend en zorgen voor een betere akoestiek in huis. De vloer is te combineren met vloerverwarming omdat het brandwerende eigenschappen heeft.
Gietvloeren zijn makkelijk schoon te maken, dus onderhoudsvriendelijk. Daarbij zijn keukenvlekken zoals rode sauzen geen probleem. Met een vochtig zijn de vlekken en spetters zo te verwijderen.

Het prijsverschil tussen een gietvloer en bijvoorbeeld een laminaatvloer is lastig te vergelijken. Beiden lopen erg uiteen en kunnen allebei erg oplopen, al is de startprijs van laminaat of hout wel een stuk goedkoper. Wel gaat een gietvloer twee tot drie keer zo lang mee, waardoor een gietvloer op langere termijn goedkoper is dan laminaat.

In onze showroom in amsterdam zuid-oost kun je alle varianten van de gietvloer van dichtbij bekijken. Denk aan de klassieke PU gietvloer in de mono of mix en de cement gebonden gietvloeren of epoxy coatingen.