Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Ga voor de Betonlook met alle comfort van een PU Gietvloer!

Motion MIX is een gietvloer in betonlook die je naar eigen smaak samenstelt. Jij bepaalt de kleuren die jouw vloer die unieke betonlook geven.

De Motion MIX

Onze MIX is een gietvoer met levendige uitstraling, danzij de combinatie van de twee kleuren. De Motion PU MIX gietvloer is makkelijk te combineren met hout, metaal en stoffen, hierdoor kun je een met deze vloer als basis je interieur helemaal naar je hand zetten. 

Voor overal!

Alle onze gietvloeren zijn naadloos, zo ook onze PU MIX. Dit houdt in dat ze geschikt zijn voor in alle ruimtes in huis, kantoor en winkel. Naadloos en waterdicht, dus voor in de badkamer is het een uitkomst! Nooit meer voegen schoonmaken.

Twee in één

Bij de Motion Mix-gietvloer bepaal je zelf of je voor een rustige, normale of levendige mix gaat. Zo maak je de gietvloer helemaal persoonlijk naar jouw wensen. De vleug van de betonlook bepaal je zelf op het moment dat de applicateur de kleurlaag aanbrengt. We begeleiden je graag in het maken van de juiste kleur en structuur.

Hulp nodig? Bekijk dan onze Inspiratiepagina. Maak dan een afspraak via onze site en kom langs in onze showroom in Amsterdam Zuid-oost