Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Motion betonlook wanden

De cementgebonden wanden met betonlook worden geheel naadloos vervaardigd. De Motion Wall wordt o.a. aangebracht in keukens, badkamers en woonkamers.

Motion Wall

Bij Motion Gietvloeren biedden wij niet alleen vloeren, maar ook luxe wandafwerkingen. Zo kun je dat luxe gevoel uit de spa of wellness ook in je eigen badkamer ervaren. Uiteraard is deze betonlook wandafwerking geschikt in alle ruimtes in huis, maar zien we hem veel in de badkamer. 

De Motion Wall is namelijk waterdicht en is naadloos. Nooit meer voegen schoonmaken dus. Zeker in combinatie van een cementgebonden gietvloer in de badkamer, dan loopt alles in elkaar over. Ideaal voor de schoonmaak en het onderhoud in het algemeen. 

Bij Motion kunt u kiezen uit twee varianten. De Motion Wall Quartz is onze cementgebonden variant die samen met de vloer een geheel in de badkamer kan vormen. De andere optie is onze Motion Wall Velvet. Zacht en fluweel, Uniek in zijn soort. Speciaal ontwikkeld voor op de muur en in vele kleuren te verkrijgen.

Meer informatie over de Motion Wall? In onze showrooms is de Motion Wall in zijn geheel te aanschouwen. Uiteraard staan onze medewerkers u ook graag te woord om de Motion collectie toe te lichten. Kijk voor meer informatie op www.motionvloer.nl en www.gietvloeren.nl.

Wij zien u graag in Onze showroom in Amsterdam Zuid-Oost.