Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Microcement of woonbeton, ga voor de Motion Concrete Quartz

De bovenste laag van een woonbetonvloer wordt gevlinderd, dat geeft ‘m die mooie betonlook. Onze woonbetonvloeren zijn hard, krasvast en voor overal in huis

Zacht voor je voeten, maar met een ruig randje. 

Een echte krachtpatser, onze Motion Concrete quartz. Door de mix van kwarts en epoxy is dit het sterkste woonbeton dat er bestaat. De vloer is rustig getekend met een gevlinderde kleurlaag. Zou je een meer getekende vloer willen, bekijk dan de Rough variant van de vloer.

Dit type vloer voelt heerlijk zacht en aangenaam aan en is perfect voor mensen die graag op blote voeten lopen. Zeker in combinatie met vloerverwarming! Net als onze andere vormen van woonbeton, is Motion Concrete Quartz hard, krasbestendig en 100% vloeistofdicht. Het is het ideale, comfortabele alternatief voor een echte betonvloer, die vaak koud aanvoelt.

Eigenlijk zijn alle kleuren mogelijk. In onze showroom in Amsterdam Zuid-Oost kun je ze komen bekijken en voelen. Een vloer moet natuurlijk goed aanvoelen. Hier is onze gehele collectie te zien. Wanneer je dus nog twijfelt kunnen onze adviseurs je helpen bij het maken van deze belangrijke keuze.