Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De eindeloze gietvloer met de PU Business

Het kantoor in de gerenoveerde suikersilo ging voor het naadloze design van de PU Business. Dankzij de het ronde pand creëerde wij een eindeloze gietvloer. Hij is gemaakt om overheen te lopen!

Even iets anders!

Een Gietvloer van Motion is er niet alleen voor in de woning, bij dit project in Halfweg gaat het om een kantoorpand in de gerenoveerde suiker silo. Ook kan deze gietvloer in een woning variant of juist in de Bussines variant wanneer u een salon of praktijk aan huis heeft. 

In samenwerking met Het Techno Project is er gekozen voor de PU Gietvloer Business. Dit is onze PU Gietvloer speciaal voor in kantoorpanden, winkels etc. Daar waar veel mensen over de vloer komen. Het zelfde comfort maar dan nog sterker. Hij is gemaakt om over heen te lopen. 

Het verschil met de Business en onze klassieke PU Gietvloer is dus ook het gevoel voor op de blote voeten of sokken. beide hebben de PU feeling, maar de Business is toch sterker of harder te noemen. Zo zijn de naaldhakken en schoonmaakkarren elke dag over de vloer kunnen.

De keuze is reuze
De volgende beslissing was de kleur. De kleur van de strepen, die de atletiebaan tot leven brengen, zijn de kleuren die horen bij Team Sportservice en hun logo. Die keuze was dus snel gemaakt.                                                                     

Dan de Gietvloer, om de fellere bedrijfskleuren er mooi uit te laten springen is er gekozen voor Mouse Grey. Deze zachtgrijs heeft wat warmte inzich, zo ogen de blauwtinten in de lijnen vriendelijk en komen dus niet kill over, wat snel kan gebeurden bij blauwtinten. Ook de combinatie met het lichte blanke hout geeft dit kantoor een vriendelijke en welkomen uitstraling.

Alles is mogelijk! Kom langs in onze showroom in Amsterdam of maak meteen een afspraak via de site.