Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Duurzaam, uniek en tijdloos? Het kan met Motion Gietvloeren

Een gietvloer van Motion Gietvloeren is uniek, tijdloos en past in ieder interieur.

Door de ruime hoeveelheid mogelijkheden kiest u zelf voor bijvoorbeeld een landelijke, industriële of moderne uitstraling.

De Motion gietvloeren zijn duurzame vloeren waar u jarenlang van kunt genieten met een onderhouds- en gebruiksvriendelijk karakter. De hoogwaardige materialen worden ambachtelijk verwerkt, iedere Motion gietvloer is uniek! Een nieuwbouwwoning of verbouwing, Motion helpt u graag bij het vinden en realiseren van de perfecte vloerafwerking.

De Motion PU Gietvloer

De High Performance PU gietvloer van Motion gietvloeren is vloeistofdicht, dus ook ideaal als vloer voor in je woonkeuken of badkamer. Een PU gietvloer is een uiterst duurzame vloer. Bij Motion werken ze alleen met materialen van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij een speciale lak is de gietvloer nog eens extra beschermd tegen krassen en slijtage. Zonder dat er chemische of schadelijke stoffen aan te pas komen.
Hoewel de meeste mensen direct aan grijs denken bij een gietvloer, is een gietvloer in ieder denkbare kleur verkrijgbaar. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij een kunststof gietvloer. U kunt kiezen voor een strakke vloer in één kleur, de Motion Mono, maar het is ook mogelijk om een mix van twee kleuren te kiezen, zodat de vloer een betonlook krijgt.

Motion Woonbeton

Woonbeton valt onder de noemer van de gietvloeren, maar feitelijk is het geen gietvloer. De cementlook vloer wordt namelijk op ambachtelijke wijze aangebracht en kunt u vergelijken met stucwerk. Door een aantal kleurlagen te combineren ontstaat de krachtige betonlook van een echte betonvloer.
Woonbeton lijkt op beton en past goed bij een industrieel, landelijk en modern interieur. De vloer wordt naadloos aangebracht en is zeer onderhoudsvriendelijk. Een vloer van woonbeton is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Door het levendige karakter van woonbeton, vallen stofjes en vlekken minder snel op.

Motionvloer nodigt u graag uit!

Motionvloer beschikt over de grootste gietvloershowrooms van Nederland. Wij nodigen u dan ook graag uit en lichten de mogelijkheden graag persoonlijk en vrijblijvend toe. Kijk voor meer informatie ook op www.motiongietvloeren.nl.