Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De Microcement vloer, een betonvloer waar op geleefd kan worden

De betonvloer die onderhoudsvriendelijk is met een rustige tekening, gepolijst oppervlak, verfijnde uitstraling en geschikt voor vloerverwarming.

Motion gietvloeren leefbeton en microcement, stoer en comfortabel
Zoek je een onderhoudsvriendelijke vloer met een verfijnde uitstraling? Dit type vloeren voelen aangenaam aan en daarom zijn microcement vloeren (Concrete vloeren) perfect voor mensen die graag op blote voeten lopen. Zeker in combinatie met vloerverwarming! Net als onze andere vormen van woonbeton, is Motion Concrete stevig, krasbestendig en 100% waterdicht. Het is het ideale, comfortabele alternatief voor een echte betonvloer, die meestal een te ruige of te koude indruk aan de ruimte geeft.

De microcement bij deze woning in Amsterdam is in de kleur delicias. Warm, maar toch neutraal. Dit ruige randje op een uitgebalanseerd design van de rest van de ruimte zorgt voor de complete look. 

Dit type microcement heeft een gevlinderde kleurlaag. Hierdoor krijgt de vloer een rustige tekening die niet overheerst en past in ieder type interieur. Laat je dus niet door de stoere naam op het verkeerde been zetten, want ook in een rustig landelijk interieur of in Scandinavisch pastel voelt deze ondergrond zich perfect thuis. In totaal heeft de vloer zes lagen. De bovenste coating laat de vloer leven en maakt ‘m sterk en vloeistofdicht.


Het cementgebonden materiaal dat we gebruiken is duurzaam en vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor haal je niet alleen een harde vloer met een geweldige uitstraling in huis, maar kies je ook voor duurzaamheid en jarenlang woongenot. Motion gietvloeren heeft een PU gietvloer die helemaal duurzaam is en dat is de Motion Recup Gietvloer

Alle vloeren bij Motion kunnen in alle ruimtes in huis, kantoor of in uw praktijk. Ben je benieuwd hoe dat er uitziet? Bekijk dan alle toepassingen op de site