Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De Motion Cork, Duurzaam en nu ook milieubewust.

Geniet van de nieuwste toevoeging aan onze collectie. Motion Gietvloeren was altijd al duurzaam, maar met de Motion Cork nu ook milieubewust bezig!

Onze nieuwe Motion Gietvloer met kurk

Motion Cork Gietvloer is gemaakt van een mix van natuurlijke componenten als kurk, lijnolie en biopolymeren. Deze combinatie creërt een gemêleerd vloer met veerkrachtige eigenschappen. Speciaal ontwikkeld voor de esthetische markt. De vloer is gebruiksvriendelijk en heeft een warme uitstraling, die na jaren nogsteeds zichtbaar is!

Natuurlijk en comfortabel
Ben jij op zoek naar een strakke gietvloer met een warme, natuurlijke look? Dan is de Motion Cork de ideale vloer voor jou. Vergeet de bruine jaren-70 kurkvloer, maar denk aan een strak en eigentijds interieur met een rustig gemêleerde gietvloer met kurkdeeltjes. Die kurkdeeltjes zorgen ook voor een stijlvolle, slijtbestendige en onderhoudsvriendelijke gietvloer. Ook perfect voor de vloerverwarming en ook nog geluidsdempend. 

De vloer zal naadloos en waterdicht zijn. Zo kunt u in één beweging dweilen of stofzuigen, zonder dat er kruimels of vuil in naden of voegen achterblijven. 

Er is een gevarieerde kleuren collectie die in onze showroomn in Amsterdam Zuid-oost te bekijken is. Mocht u er nog niet over uit zijn? Dan zijn er nog genoeg opties naar de Motion Cork, zoals een PU Gietvloer, een Microcement of een van onze specials. Maak via onze website een afspraak of loop gewoon even binnen.