Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Motion Pearl: De subtiele zonneschijn!

Kies voor dat beetje extra. De zonneschijn in huis halen en al het comfort van de PU Gietvloer in één!

Motion Pearl: De subtiele zonneschijn!

Je ziet het meteen, dit is niet zomaar een PU Gietvloer. De Motion Pearl heeft alle comfort en gemakken van een PU Gietvloer, maar met een extraatje! De parelmoer snippers die worden uitgestrooit zullen de vloer een sparkle geven die je met geen ander product kunt bereiken. Een parel zelf heeft namelijk alle kleuren van de regenboog in zich, met het juist licht zal er dus een prachtige gloed over de vloer komen die hem anders dan de andere maakt. 

Dankzij de zelfde Parelmoer snippers heeft de Motion Pearl nog een voordeel, de gemeleerde look. Dankzij deze gemeleerde afwerking zullen haartjes en ander vuil minder snel opvallen. Een andere eigenschap is dat de parelmoer niet hard aanvoelt. Je blijft de zelfde feeling hebben als bij een gewoone PU Gietvloer, zacht en flexible. 

Overal in huis toepasbaar
Welke ruimte in huis je ook kiest, een gietvloer van Motion is overal een aanwinst. In de woonkamer of slaapkamer is een PU-vloer een krachtig stijlstatement. In de hal, keuken of werkkamer zorgt een gietvloer voor gebruiksgemak omdat gietvloeren naadloos gelegd worden en vloeistofdicht zijn. De ruimte maakt dus niet uit met de Pearl van Motion zorgt voor jaren zorgeloos en onderhoudsvriendelijk woonplezier. Uiteraard geld dit ook voor alle leefbetonnen en cement ciré die wij bij Motion te bieden hebben. 

Vind altijd de kleur die bij je past!
De Motion Pearl is verkrijgbaar in alle RAL-, Sikkens- en Sigmakleuren. Dat geeft een een eindeloze opties aan kleuren. Gelukkig is onze showroom in Amsterdam zes dagen in de week open om advies te bieden of een kopje koffie bij het bestuderen van onze sample wall. Onze adviseurs helpen je graag, in de showroom zijn bijna alle kleuren al aanwezig en een sample op maat is altijd te maken!