Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Woonbeton maar toch verfijnd

In deze woning ligt de Motion Concrete Smooth. Microcement met een verfijnde uitstraling. Gemaakt om overheen te lopen, krasvast en waterdicht.

Microcement in een gepolijst jasje. Onze Concrete smooth is de nieuwste toevoeging aan de Concrete collectie bij Motion. De microcement die een verfijnde finish heeft. 

Door de samenstelling met quartz en epoxy is dit het sterkste woonbeton dat er is. 100% vloeistofdicht en bijzonder krasbestendig.
Dit type microcement heeft een gevlinderde kleurlaag. Hierdoor krijgt de vloer een rustige tekening die niet overheerst en past in ieder type interieur. In totaal heeft de vloer zes lagen. De bovenste coating wordt gepolijst en laat de vloer leven. Na deze afwerking is de vloer sterk en waterdicht.

We hebben voor onze Concrete collectie geselecteerd kleuren dat varieert van lichte grijstinten tot antraciet en van zandkleuren tot taupe. In een van onze showrooms kies je de kleur die het beste bij je smaak, stijl en inrichting van de ruimte past. Microcement kies je in één kleur, maar het wordt geen effen vloer. Houd maar eens een handje zand vast en bekijk hem van dichtbij. Van verre is het één zand kleur, maar van heel dichtbij zijn het er veel meer. Dit geeft jouw microcement vloer zijn leven en maakt hem zo anders dan onze PU Gietvloeren. Dit maakt hem ook uniek. Echt handwerk!