Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Microcement voor een naadloos design door het hele huis!

Lopen alle ruimte in huis in elkaar over? waarom de vloer dan niet? Ga voor een naadloos en waterdicht design van Motion Gietvloeren. Hier onze Microcement, krasvast en met robuuste structuur.

Microcement met levendige uitstraling

De Motion Concrete collectie is de absolute aanwinst voor iedere ruimte. Microcement, ook wel woonbeton genoemd, is verkrijgbaar in verschillende uitstralingen. Robuust, betonlook, gepolijst, gewolkt of juist heel subtiel, voor iedere wens is er een microcement vloer.
In de deze nieuwbouwwoning is er gekozen voor de combinatie van robuuste effecten met een subtiele afwerking. Het harde materiaal is door de speciale polijstbehandeling een verfijnd naadloze afwerking geworden. De gekozen Motion Concrete Quartz afwerking zorgt voor zowel een moderne als landelijke uitstraling.
De Motion Concrete Quartz heeft een basis van microcement welke wordt afgewerkt met een matte finish. Liever een glimmende afwerking? Ook een zijdeglans of glanzende uitstraling behoort tot de mogelijkheden!

Mocht je niet houden van de structuur die gepaard gaat met de microcement, dan is er altijd de PU Gietvloer. Maak een afspraak of kom langs in de showroom in amsterdam. Dan kun je alle opties van dichtbij bekijken.