Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Maak je eigen badkamer tot een spa met onze Motion Wall

Cementgebonden wandafwerking, naadloos, luxe en waterdicht. Nooit meer voegen schoonmaken!

De Motion wall, Ga jij voor Quartz of Velvet?

De ideale wandafwerking in betonlook. Geen onrustige tegels. Geen naden. Droom je van een luxe hotelsfeer, maar dan gewoon thuis? De Motion Wall kent een uitgebreide collectie en zorgt voor een exclusieve uitstraling met een naadloos oppervlak. De wand is vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk en daardoor geschikt voor iedere ruimte, juist ook badkamers en keukens. Combineer je gietvloer met een Motion Wall voor een compleet geheel.

De Motion Wall Velvet is een betonlook wandafwerking met structuurverschil. De fluwelen look zorgt voor een zachte uitstraling met een gemarmerd effect. Een exclusieve toevoeging aan ieder interieur. De Wall Velvet brengen we aan in zes lagen. We behandelen de wand met een polijstpad voor een velvet oppervlak. Ondanks het reliëf voelt de wand fijn en zacht aan. De wandafwerking is volledig waterdicht, duurzaam en elastisch, zodat je er langdurig van geniet. 

De Motion Wall Quartz is een wandafwerking op basis van PU en cementgebonden materiaal. De kleurlaag van de wand slijpen we met diamant. Dit geeft de wand een unieke tekening. Na het verdikte laksysteem komt de tekening goed naar voren: indrukwekkende diepte-effecten met een natuurlijke textuur. De wandafwerking werken we met twee laklagen af voor extra waterdichtheid en slijtbestendigheid. In vijf lagen bouwen we de wand op met duurzame wandafwerking. Zo heb je de uitstraling van een naadloos beton. Bij het aanbrengen van de materialen ontstaat er wrijving tussen de bestanddelen. Dit zorgt voor kleur- en structuurverschillen die de vloer een exclusieve look geven.

Je vindt de Motion Wall vaak in badkamers vanwege het naadloze oppervlak. In combinatie met de gietvloer is het bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor je inloopdouche. Maar de Motion Wall ook voor dat tintje luxe in de slaapkamer en woonkamer. De keuken is natuurlijk ook een ideale plek voor de naadloze wandafwerking, omdat je geen last meer hebt van voegen. 

Wil je komen kijken en voelen welke Motion Wall bij u past? Onze showroom in Amsterdam Zuid-Oost is elke werkdag open voor vrije inloop. Natuurlijk mag dit ook op zaterdag, maar dan kan het wat drukker zijn. Wil je niet wachten? maak dan gelijk een afspraak.