Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Motion cementgebonden Gietvloeren en woonbeton

De Motion microcement gietvloer is de cementgebonden gietvloer op basis van puur natuurlijke materialen. Sterk, slijtvast en gemaakt om op te leven.

Motion microcement Gietvloer

Er zijn verschillende soorten cement gebonden woonbetonnen. Bij MOtion Gietvloeren bieden wij ook verschillende vloeren aan, dus u kunt precies kiezen welke het beste bij u past. 

Gaat u voor de ruige betonlook, met veel spaanslagen en rondingen? Ga dan voor onze Motion Concrete Rough. Zoek je een cementgebonden vloer die wel die mooie korrel heeft maar niet de ruige look, Bekijk dan onze Motion Concrete Quartz. Fan van de structuur maar behoeft aan de extra spikkel inplaats van groffe spaanslagen. Dan is de Liquid Concrete misschien iets voor in uw huis. Bekijk al onze woonbeton en cementgebonden Gietvloeren op onze site. 

Meer informatie over de cementgebonden gietvloer of het woonbeton? In één van onze showrooms staan wij u graag geheel vrijblijvend te woord om de mogelijkheden toe te lichten. Kijk voor meer informatie ook op www.motionvloer.nl of www.gietvloeren.nl

Wij zien u graag in onze showroom in Amsterdam Zuid-Oost

Motion gietvloeren levert o.a. Pu-gietvloeren, polyurethaan gietvloeren, epoxy gietvloeren, troffelvloeren, antislipvloeren, vloercoatings, coatingvloeren, chipsvloeren, ESD vloeren, vloerverwarming en gietvloer en betonlook wanden.