string(1) "p"
Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Motion Nature Gietvloer

De Motion Nature gietvloer is de cementgebonden gietvloer op basis van puur natuurlijke materialen. Ultieme betonlook effecten en kleurschakeringen in uw natuurlijke gietvloer. Terug naar de uitstraling van een echte betonvloer. Echter met de eigenschappen van een comfortabele vloer. Verkrijgbaar in iedere kleur past de Motion Nature zich naadloos aan op ieder interieur. De Motion Nature gietvloer vertoont een subtiel betonlook effect.  De Motion Nature gietvloer wordt opgebouwd in meerdere lagen. De matte afwerking beschermt de vloer tegen krassen en slijtage. Een duurzame afwerking met de esthetische uitstraling voor iedere ruimte, van woonkamer tot slaapkamer, van keuken tot entree. 

Motion Nature Gietvloer

Meer informatie over de cementgebonden gietvloer of het woonbeton? In één van onze showrooms staan wij u graag geheel vrijblijvend te woord om de mogelijkheden toe te lichten. De Motion Nature gietvloer is de parel voor ieder interieur.Kijk voor meer informatie ook op www.motionvloer.nl of www.gietvloeren.nl

Wij zien u graag in één van onze showrooms.

Motion gietvloeren levert o.a. Pu-gietvloeren, polyurethaan gietvloeren, epoxy gietvloeren, troffelvloeren, antislipvloeren, vloercoatings, coatingvloeren, chipsvloeren, ESD vloeren, vloerverwarming en gietvloer en betonlook wanden.