Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De Motion Terrazzo, voor een authentieke look van nu

De klassieke look van een terrazzo, maar met alle comfort van een PU gietvloer! Helemaal aan te passen aan jouw smaak.

Motion Terrazzo

de klassieke terrazzo look in een nieuw jasje. Ken je ze nog van de grachtenpanden of gezien in een spaanse kerk? Motion Gietvloeren biedt nu ook deze look voor jouw woning, kantoor, winkel of showroom. De PU Terrazzo is de trend van nu!

De authentieke terrazzo look wordt gemaakt door de combineren van marmer, parelmoer en   polyurethaan. De voordelen van een PU gietvloer gecombineerd met de Looks van een terrazzovloer. Onze Terrazzo PU is maar een paar milimeter dik, in tegen stelling van de klassieke terrazzo die wel centimeters dik kan zijn.

Dankzij de dunne lagen is de PU Terrazzo gietvloer de ideale vloer voor iedere verbouwing. Heb je een zandcement dekvloer, tegelvloer, houten vloer of bestaande betonvloer, dan kun je deze gewoon laten liggen. De PU Terrazzo gietvloer kan op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden. Buiten verbouwingen kunnen all one vloeren ook in nieuwbouw huizen geplaatst worden. De elastische PU Terrazzo gietvloer kan in iedere ruimte aangebracht worden. Extra voordeel is dat deze vloer ideaal is voor vloerverwarming. De PU Terrazzo gietvloer heeft een goede geleiding en doorstoot waardoor je het maximale uit je  vloerverwarming haalt. 

De gietvloer is verkrijgbaar iedere kleur of kleurcombinatie ivm de steentjes. Motion Gietvloeren heeft daarnaast een selectie gemaakt van marmer en parelmoer. Zou je liever zelf iets samen stellen? Dan nodigen wij je uit in ons experience center in Amsterdam Zuid-Oost.