Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Een gietvloer waarbij aan elke detail is gedacht!

Motion gietvloeren is er ook voor in bedrijfspanden. Gietvloer op de vloer, maar ook microcement gietvloeren voor in alle sanitaire ruimtes.

Aan ieder detail is gedacht!

Bij een welbekend en vertrouwd familiebedrijf in onder andere kozijnen, hek werken en trappen. Na 6 maanden verbouwen is het nieuwe kantoorpand geopend. Aan ieder detail is gedacht en de nieuwe ruimte straalt kennis en kwaliteit uit.

Uitdaging was het logistieke gedeelte zodat het bedrijf door kon blijven werken, zonder te veel verbouwingsoverlast. De gietvloer is in fases aangebracht . Ons doel was om de omzet niet te laten lijden door de verbouwing. Door in fases te werken konden al het personeel zo goed mogelijk blijven werken.

Motion Gietvloeren heeft van de opdracht gekregen om niet alleen de vloeren, maar ook de wanden af te werken. Er is gekozen voor de Motion Wall, microcement wandafwerking, in de sanitaire ruimtes. De Motion Wall is naadloos en onderhoudsvriendelijk. Deze microcement afwerking geeft een luxe uitstraling. In combinatie met de PU Gietvloer ontstaat er makkelijk schoon te houden ruimte die compleet vloeistofdicht is.

Extra wens
Aangezien de specialiteit van het bouwbedrijf maatwerk trappen is, moest daar natuurlijk iets mee. Het speciale project in het kantoor gedeelte is de geweldige trap in het midden van de entree. Prachtig is de roest kleur van de trap die goed past bij het kantoor als geheel. Alle vlakke delen zijn afgewerkt met Pu gietvloer. van boven af loopt de vloer dus door van de boven naar benden. Het afwerken van traptreden is maatwerk en kan op verschillende manieren. Jonkers Bouwmetaal heeft op maat de constructie verzorgd waar de gietvloer in gegoten is.

In het complete kantoor is vloerverwarming in de monoliet betonvloer gelegd. De betonvloer is door Motion Gietvloeren geschuurd en daarna voorzien van de 5-laags gietvloer. Vandaag gaat het om de High Performance Business gietvloer, deze is speciaal ontwikkeld voor kantoorpanden. De vloer heeft de juiste sterkte en is goed te onderhouden. Ook onze PU gietvloer is in bijna elke ruimte te leggen.

In de kantine is er gekozen voor de Motion Troffelvloer. Door de inloop van scherpe metaaldeeltjes is er gekozen voor de zeer harde troffelvloer. Het gemêleerde oppervlak is bestend tegen een stootje en is bijna vrij van onderhoud. Vanwege de keuze voor een donkere kleur is de vloer niet te besmettelijk. 


Dit was de Motion Business Gietvloer en de Troffelvloer
Ondergrond is de monoliet betonvloer
De gekozen vloer is Motion MIX in de kleur Seno