Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Lichtgrijze Motion Gietvloer

In deze Amsterdamse Loft heeft Motion een lichtgrijze gietvloer aangebracht. Deze Mono Gietvloer laat je interieur spreken door zijn zachte aard.

De PU Gietvloer

Bij Motion Gietvloeren gaat het er om dat jij de vleor kiest die bij jou past. Of dan  nou een variant op de PU Gietvloer is of een van onze woonbeton vloeren, dat is helemaal aan jou. 

Deze PU Mono Gietvloer is in een lichtgrijze kleur met net dat drupeltje rood en geel. Dit geeft de vloer net een extra duwtje om niet cool, kill of blauw te ogen. Alle kleuren zijn mogelijk dus heb je een RAL of Sikkens kleur in gedachte dan kunnen wij daar een vloer van maken. 

In onze showroom in Amsterdam Zuid-Oost zijn bijna alle tinten grijs, bruin, wit en zwart altijd aanwezig. Zes dagen per week kunt u langs komen, neem gerust stalen of andere sample van uw huis mee. Vergelijk onze vloer sample met het hout uit de keuken en de tegel uit de badkamer. Onze adviseurs staan voor u klaar. 

Mocht u op een zaterdag langs willen komen, dan kan het iets drukker zijn. Maak een afspraak via onze site zodat u niet hoeft te wachten.